Media

Σάκης Τανιμανίδης: Μιλά για τα δίδυμα και την απόφαση να μην είναι στο Survivor

Σάκης Τανιμανίδης: Μιλά για τα δίδυμα και την απόφαση να μην είναι στο Survivor
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ο Σάκης Τανιμανίδης έχει συνδέσει άμεσα το όνομα του με το reality Survivor αλλά δε θα τον δούμε να παρουσιάζει τον νέο κύκλο, καθώς τα διδυμάκια που περιμένει μαζί με τη Χριστίνα Μπόμπα βάζουν φρένο στα ταξίδια του.

Οι κάμερες τον συνάντησαν σε έξοδο του και οι ερωτήσεις που αφορούσαν την εγκυμοσύνη της συζύγου του αλλά και στην απόφαση του να μη βρίσκεται στο Survivor!

«Για εμάς αυτή η δύσκολη χρονιά τελειώνει με τον καλύτερο τρόπο. Το θέλουμε αρκετό καιρό και δεν ερχόταν εύκολα. Και τελικά ο Θεός μας βοήθησε και είμαστε στην πολύ ευχάριστη θέση να περιμένουμε δύο μωράκια. Double trouble. Δεν ξέρουμε τα φύλα των μωρών ακόμα. Στην αρχή έλεγα αγοράκι και μετά έλεγα κοριτσάκι. Τώρα δε με νοιάζει, είμαι απλά χαρούμενος. Θα με χτυπήσει ένα τρένο μόλις βγουν τα δύο παιδάκια» είπε ο Σάκης Τανιμανίδης.

Παράλληλα απάντησε και για την ανάρτηση που έκανε σχετικά με την αποχώρηση του από τον νέο κύκλο του Survivor λέγοντας:

«Τρία χρόνια από τη ζωή μου πέρασα στον Άγιο Δομίνικο, πέρασα καταπληκτικές στιγμές γιατί είναι ένα πρότζεκτ με το οποίο ταυτίστηκα πάρα πολύ. Κάποια πράγματα ξεπερνάνε κάθε πρότζεκτ, κάθε επαγγελματική απόφαση, κάθε εκπομπή και κάθε Survivor. Η οικογένεια είναι πάνω από όλα. Δεν ήταν εύκολη απόφαση, όχι».

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Δείτε ακόμη: Καλό Μεσημεράκι: Η Σπυροπούλου έκανε φάρσα στον Μουτσινά

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X