Media

Σκάι: Οι τέσσερις αντικαταστάτες του Γιώργου Αυτιά

Σκάι: Οι τέσσερις αντικαταστάτες του Γιώργου Αυτιά
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Εδώ και μήνες είναι γνωστή η συμμετοχή του Γιώργου Αυτιά στο Ευρωψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας. Η λύση που προκρίνεται πλέον εντός ΣΚΑΪ είναι να μην υπάρξει μόνιμη αντικατάσταση τη φετινή σεζόν και το κενό στην παρουσίαση του «Καλημέρα» να καλυφθεί με εκ περιτροπής παρουσίαση (rotation).

Μετά την επίσημη ανακοίνωση της υποψηφιότητας του Γιώργου Αυτιά διαδοχικά από την καρέκλα του παρουσιαστή της πρωινής ενημερωτικής εκπομπής του Σαββατοκύριακου στον ΣΚΑΪ θα περάσουν ο Δημήτρης Οικονόμου και ο Άκης Παυλόπουλος που παρουσιάζουν μαζί το «Σήμερα» και στη συνέχεια οι «Αταίριαστοι» Χρήστος Κούτρας και Γιάννης Ντσούνος.

Καθένας εκ των τεσσάρων δημοσιογράφων θα παρουσιάσει μόνος του ένα ή δύο Σαββατοκύριακα μέχρι και το τέλος της φετινής τηλεοπτικής σεζόν.

Νόνη Δούνια και Δημήτης Πανόπουλος «αποχωρούν»

Όσον αφορά στην αντικατάσταση της Νόνης Δούνιας στο «Ακόμα Δεν Είδες Τίποτα!» του Κώστα Τσουρού στο Mega και εδώ μάλλον θα υπάρξουν διαδοχικές αντικαταστάσεις από πρόσωπα που ήδη συμμετέχουν στις άλλες ψυχαγωγικές εκπομπές του Mega.

Το μεσημέρι της Τρίτης 2 Απριλίου έγινε γνωστό πως ο δημοσιογράφος του «Καλύτερα Δε Γίνεται!» της Ναταλίας Γερμανού, Δημήτρης Πανόπουλος, έχει συμφωνήσει με τον Στέφανο Κασσελάκη για τη συμμετοχή του στο Ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ.

Εδώ η αντικατάσταση θα γίνει με διάφορα πρόσωπα από την τηλεοπτική αγορά και πρόκειται επί της ουσίας για δοκιμαστικό εν όψει της νέας τηλεοπτικής σεζόν καθώς ανεξαρτήτως της εκλογής ή μη του Δημήτρη Πανόπουλου, θεωρείται δεδομένη η αποχώρησή του από την ψυχαγωγική εκπομπή του Alpha.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X