Media

«Σπάει» τη σιωπή της η Σάσα Σταμάτη! Τι απάντησε για το επεισόδιο με το Ζαραλίκο

«Σπάει» τη σιωπή της η Σάσα Σταμάτη! Τι απάντησε για το επεισόδιο με το Ζαραλίκο
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

«Έσπασε» τη σιωπή της η Σάσα Σταμάτη μετά το «ντου» σε παράσταση του Χριστόφορου Ζαραλίκου.

«Την τρέλα μου σαν άνθρωπο την ξέρετε όλοι. Δεν την έκρυψα ποτέ και ούτε πρόκειται να προσποιούμαι τη σοβαρή και την καθωσπρέπει, ούτε βέβαια θα μπω στα καλούπια που θέλουν μερικοί» εξηγεί αρχικά σε ανάρτησή της στο Instagram.

Έπειτα, γράφει ότι ο λόγος που το βράδυ της Πέμπτης «δεν συγκρατήθηκε» και «αντέδρασε έντονα», ήταν γιατί ένιωσα «στο όνομα της “σάτιρας” και της πλάκας να προσβάλλονται οι Αρβανίτες και οι Μανδραίοι, βλέποντας μάλιστα την ίδια στιγμή να προβάλλονται σε video wall εικόνες από την καταστροφική πλημμύρα που συνεχίζει να μας πονάει τόσα χρόνια μετά».

Όπως συμπληρώνει, «Είναι γελοίο να μου λένε ότι κυκλοφορώ με μπράβους, αφού το μόνο που με συνοδεύει είναι η τρέλα μου και το αυτοκίνητό μου και κάποιος φορές κανένας φίλος μου όπως έγινε χθες».

«Αν χρωστάω μία συγγνώμη είναι σ’ εκείνους που πήγαν να περάσουν μια ήρεμη Πέμπτη και βρέθηκαν μπροστά σε αυτό το σκηνικό» γράφει στη συνέχεια.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sasa Stamati (@sasastamata)

Μετά, η Σάσα Σταμάτη υπογραμμίζει πως επειδή είδε ανακοινώσεις από κόμματα «εύχομαι να δείξουν την ίδια ευαισθησία στην επόμενη πλημμύρα, που ήταν πιο χρήσιμο για την κοινωνία».

«Από υποκρισία βλέπετε, χορτάσαμε τόσα χρόνια. Γιατί στη Μάνδρα δεν ήρθε κανείς από δαύτους και οι πληγές είναι ακόμη ανοικτές. Οπότε θα μου επιτρέψετε να είμαι λίγο παραπάνω… μυγιάγγιχτη για όσους ήταν εκεί βοηθώντας με πράξεις και χωρίς μεγάλα και ψεύτικα λόγια».

Τη δημοσίευσή της κλείνει γράφοντας «όποιος κατάλαβε, κατάλαβε».

Υπενθυμίζεται πως η δημοσιογράφος Σάσα Σταμάτη και ομάδα ατόμων έκανε «ντου» και διέκοψε παράσταση του Χριστόφορου Ζαραλίκου. Πάντως, ο κωμικός αναφέρει στο Twitter ότι «μπράβοι» προσπάθησαν να διακόψουν την παράσταση.

Η Σάσα Σταμάτη και τα άτομα που τη συνόδευαν ανέβηκαν στη σκηνή και άρχισαν να φωνάζουν στον κωμικό, ο οποίος κράτησε την ψυχραιμία του και τους ζήτησε να αποχωρήσουν.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X