Media

Star Live: Χαμός με το GNTM και τις δυο νικήτριες

Star Live: Χαμός με το GNTM και τις δυο νικήτριες
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Star Live: Χαμός έγινε στο κανάλι με τον τελικό του GNTM, αφού για μια ακόμη φορά ο κόσμος προσπάθησε να ψηφίσει για την ανάδειξη της νικήτριας αλλά «έπεσε» το σύστημα με αποτέλεσμα να υπάρξουν δυο νικήτριες!

Στον τελικό του GNTM είχαμε την απόλυτη ανατροπή καθώς αναδείχθηκαν δυο νικήτριες αλλά δυστυχώς το σύστημα που υπήρχε για τη ψηφοφορία του κοινού κατέρρευσε και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να μπορέσουν να μετρηθούν οι ψήφοι σωστά και έτσι αναγκαστικά η Κάτια και η Άννα-Μαρία μοιράστηκαν το έπαθλο.

Ας τα πάρουμε τα πράγματα από την αρχή!

Star Live: Τα κορίτσια που βρέθηκαν στον τελικό, η Κέισι, η Κάτια και η Άννα-Μαρία εμφανίστηκαν στο τελευταίο μέρος και κρίθηκαν από τους κριτές για τις φωτογραφίες με τους συντρόφους τους. Η κριτική επιτροπή έδωσε τη βαθμολογία της και είχαμε ισοπαλία ανάμεσα στην Κάτια και την Άννα-Μαρία. Η Βίκυ Καγιά αμέσως ανακοίνωσε πως το κοινό μπορεί να ψηφίσει μέσα από την πλατφόρμα και έτσι ξεκίνησε η διαδικασία.

Αφού πέρασε το ένα λεπτό, οι υποτιθέμενες κάλπες έκλεισαν και είχαμε αποτελέσματα. Ή έτσι νομίζαμε τουλάχιστον.

Η Βίκυ Καγιά ανακοίνωσε πως το σύστημα «έπεσε» και έτσι έπρεπε να βγουν δυο νικήτριες.

Μετά την ανακοίνωση, έγινε χαμός στα social media αλλά και στο Star αφού ήταν φιάσκο αυτό που συνέβη και το αποτέλεσμα δεν άρεσε σε κανέναν απολύτως. Από ότι φάνηκε το κανάλι δεν παραδειγματίστηκε από την πρώτο GNTM όπου πάλι υπήρξε πρόβλημα με το διαδίκτυο και έτσι έκανε τα δικά του!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Κυρίες και κύριοι, λόγω ισοβαθμίας έχουμε δύο νικήτριες! Η Άννα-Μαρία Ηλιάδου και η Κάτια Ταραμπανκό, είναι τα επόμενα Greece’s Next Top Models! #GNTMgr @starchanneltv #StarChannelTv

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Greece’s Next Top Model (@gntmgr) στις

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Ποια πιστεύετε ότι πρέπει να είναι η νικήτρια του GNTM 2019;�Μπείτε τώρα στο link του bio και ψηφίστε την αγαπημένη σας παίκτρια. #GNTMgr @starchanneltv #StarChannelTv

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Greece’s Next Top Model (@gntmgr) στις

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X