Media

Στο Σκάι “ψαλιδίζουν” την Τατιάνα Στεφανίδου

Στο Σκάι “ψαλιδίζουν”  την Τατιάνα Στεφανίδου
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Γερό “ψαλίδι”  στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου στο Σκάι. Το πρώτο αφορά στην αμοιβή της. Οι πληροφορίες λένε πως θα ¨ψαλιδιστεί”  στο μισό. Το δεύτερο στους συνεργάτες της.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το tinasmess.gr, πάρα πολλά θα είναι αυτά που θα αλλάξουν από του χρόνου. Αρχής γενομένης από τις περικοπές στη δημοσιογραφική ομάδα της, στην οποία από τα 15 άτομα, θα παραμείνουν μόλις 5.

Εκτός των άλλων, η εκπομπή θα προβάλλεται λιγότερες μέρες, με το Σαββατοκύριακο να θεωρείται πάρα πολύ πιθανό πλέον, ενώ αλλαγή θα έχουμε και στις ώρες προβολής. Φαίνεται πως κλειδώνει το 3 με 5.

Επιπλέον, όπως αναφέρει το tinasmess.gr, ο ΣΚΑΪ θα «πετσοκόψει» και την αμοιβή της Τατιάνας Στεφανίδου στο μισό περίπου, όπως και το μπάτζετ της εκπομπής. Πλατό, καμαρίνια και γενικότερα οι χώροι θα περιοριστούν, μια και στο στούντιο θα φιλοξενούνται κι άλλες εκπομπές, όπως αυτή του Γιώργου Λιάγκα.

Ωστόσο, το πιο σημαντικό είναι ότι αναμένεται να αλλάξει θεαματικά η θεματολογία της εκπομπής. Το κανάλι του Φαλήρου ζήτησε από την παρουσιάστρια να προβάλλει περισσότερα lifestyle θέματα και όχι τόσο σκληρά κοινωνικά, αφού το ΕΣΡ καραδοκεί και φέτος επέβαλε πρόστιμα στον ΣΚΑΪ.

Ένα ακόμη θέμα που ζητήθηκε από την Τατιάνα να προσεχθεί ιδιαίτερα είναι και τα εμπορικά έσοδα, μέσω διαφημίσεων, χορηγών και δώρων στο τηλεοπτικό κοινό. Όλα αυτά είναι πολλά και σοβαρά και μένει να δούμε αν η παρουσιάστρια είναι διατεθειμένη να τα δεχθεί ασυζητητί.

Η Ελενα Ακρίτα για τη το σκάνδαλο Siemens και η αθάνατη ελληνική Δικαιοσύνη

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X