Media

Στον “αέρα” Ευαγγελάτος, Καμπουράκης και Στραβελάκης

Στον “αέρα” Ευαγγελάτος, Καμπουράκης και Στραβελάκης
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο
Ηταν να βγει στις αρχές Ιανουαρίου και στο δυναμικό του ήταν μεταξύ άλλων οι Ευαγγελάτος, Καμπουράκης, και Στραβελάκης. Τελικά οι πληροφορίες αναφέρουν  ότι το σχέδιο για το ενημερωτικό κανάλι Σκάι 24 ακυρώνεται.
Ο Γιάννης Αλαφούζος φαίνεται πως έκανε δεύτερες σκέψεις και το σχέδιο ναυαγεί.
Αυτό προκύπτει από πληροφορίες της Τίνας Μεσσαροπούλου στο (tinasmess.gr).
Υπενθυμίζεται το ΣΚΑΪ 24 στο οποίο θα συμμετείχαν αρκετά γνωστά ονόματα εντός και εκτός Νέου Φαλήρου, θα έκανε πρεμιέρα τον Ιανουάριο, όλα δείχνουν ότι τελικά θα μείνει στα χαρτιά. Κι αυτό γιατί κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή αποφασίστηκε το κανάλι να μην βγει στον αέρα. Η εύρεση συχνότητας ήταν ένα από τα κύρια προβλήματα στην υλοποίηση του όλου εγχειρήματος, αν και δεν ήταν το μόνο.
Το μεγάλο πρόβλημα που προκύπτει από την απόφαση αυτή είναι τι μέλλει γενέσθαι με τους δημοσιογράφους. Υπενθυμίζεται ότι προσλήφθηκαν αποκλειστικά για το κανάλι αυτό και υπέγραψαν συμβόλαια. Μεταξύ αυτών, ο επικεφαλής του καναλιού Νίκος Στραβελάκης, ο Δημήτρης Καμπουράκης, ο οποίος μάλιστα άφησε την πρόταση του ΑΝΤ1 και την πρωινή εκπομπή του Σαββατοκύριακου για την πρόταση του ΣΚΑΪ αλλά και ο Νίκος Ευαγγελάτος, ο οποίος θα αναλάμβανε απογευματινή εκπομπή.
Και οι τρεις έκαναν την παρθενική εμφάνισή τους στην εκπομπή “Μαζί σου” της Τατιάνας Στεφανίδου, την ημέρα της βομβιστικής επίθεσης στον ΣΚΑΪ, και όπως όλα δείχνουν δεν θα υπάρξει και δεύτερη.
πηγή: tinasmess

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X