Media

Survivor 2021: Το «πετσόκομμα» του Λιανού στη Σαλαγκούδη

Survivor 2021: Το «πετσόκομμα» του Λιανού στη Σαλαγκούδη
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ο παρουσιαστής του Survivor 2021, βρέθηκε σε δύσκολη θέση στο χθεσινό συμβούλιο (22/2) καθώς οι εντάσεις στην κόκκινη ομάδα ήταν φανερές και η Ανθή Σαλαγκούδη ήταν στο στόχαστρο.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Survivor Greece (@survivorgreece)

Η Ανθή Σαλαγκούδη είπε συγκεκριμένα σε μια στιγμή έντασης:

«Γιώργο δεν μπορώ να το κάνω αυτό. Να έχω έναν Τριαντάφυλλο να ζητά απόψεις άλλων. Δε γίνεται αυτό. Πραγματικά. Θα φύγω. Δεν μπορώ να το κάνω αυτό ρε Γιώργο. Να ζητά από όλους στήριξη. Έχει πει τόσα ψέματα και δε μου δίνετε τον λόγο και κάθεται και ρωτάει από όλους την άποψη τους μόνο και μόνο για να υποστηρίξουν τον ίδιο.». (Survivor 2021).

Ο Λιανός της απάντησε:

«Ανθή μισό λεπτό να σου εξηγήσω γιατί νομίζω πως επιτίθεσαι σε εμένα αυτή τη στιγμή και δεν το θεωρώ καθόλου σωστό. Ξεκινήσαμε από ένα θέμα το οποίο έχει να κάνει με εσένα και τον Τριαντάφυλλο. Άνοιξαν στην πορεία άλλα 3-4 θέματα και εγώ παρακολουθώ να πέφτει ένα ντόμινο. Εσύ έχεις τοποθετηθεί και ο λόγος θα έρθει σε εσένα. Ο Τριαντάφυλλος ζητά από τον Ηλία να επιβεβαιώσει ουσιαστικά αυτά για τα οποία τον κατηγορείς».

Αφού ολοκλήρωσε ο παρουσιαστής του Survivor 2021, η δημοσιογράφος του ζήτησε συγνώμη και του είπε πως δεν είναι προσωπική επίθεση.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Δείτε ακόμη: Προς άσκηση ποινικής δίωξης και στον φίλο του Λιγνάδη- Γνωστός ηθοποιός

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X