Media

Survivor 2021: Ξέσπασε ο Βαγγέλης Πέρρης για τον «παρουσιαστή» Ατζούν

Survivor 2021: Ξέσπασε ο Βαγγέλης Πέρρης για τον «παρουσιαστή» Ατζούν
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Το Survivor 2021 έχει ιδιαίτερη απήχηση στο τηλεοπτικό κοινό και είναι πρώτο στα νούμερα τηλεθέασης! Ωστόσο, στο χθεσινό επεισόδιο μάθαμε πως ο Ατζούν Ιλιτζαλί θα παρουσιάσει για λίγες μέρες το reality καθώς ο Γιώργος Λιανός θα επιστρέψει για λίγο καιρό στην Ελλάδα.

Ο Βαγγέλης Περρής εμφανίστηκε στην εκπομπή «Το Πρωινό» και θέλησε προτού σχολιάσει την επικαιρότητα, να πει κάποια λόγια για την απόφαση του Ιλιτζαλί να αναλάβει χρέη παρουσιαστή στο ελληνικό Survivor.

Σύμφωνα με τον Βαγγέλη Περρή, δε γίνεται να βλέπουμε την απόφαση του Τούρκου παραγωγού να παρουσιάσει την εκπομπή και να μπαίνει απρόσκλητος στα σπίτια μας. Θεωρεί πως με το Survivor 2021 θα βρεθεί παρουσιαστής ο Ατζούν και θα προσπαθήσει σαν «δούρειος ίππος» να περάσει τα δικά του μηνύματα. Παράλληλα αναφέρει πως θα έπρεπε να μας βάλει σε σκέψεις η κίνηση αυτή γιατί είναι ένας άνθρωπος ο οποίος θέλει να προβληθεί ο ίδιος και η παρουσία του είναι ένα μήνυμα καθώς είναι ένας Τούρκος ο οποίος είναι φίλος του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Δείτε το βίντεο από το 19:31:

https://youtu.be/bRMppZmCQZE

Δείτε ακόμη: Άντζελα Γκερέκου: Επιστρέφει στην τηλεόραση

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X