Media

Survivor: Τα «καρφιά» για την Σπυροπούλου… ντολμαδάκια, κεφτεδάκια (vid)

Survivor: Τα «καρφιά» για την Σπυροπούλου… ντολμαδάκια, κεφτεδάκια (vid)
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Εδώ και λίγες ημέρες στο Survivor, και μάλιστα δυναμικά, έχει μπει η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου καθώς έχει σημειώσει αρκετές νίκες στα αγωνίσματα.

Ωστόσο, φαίνεται πως δεν εντυπωσιάζονται όλοι από τις επιδόσεις της, και άρχισαν το… θάψιμο. Συγκεκριμένα, η παίκτρια των «Μαχητών», Μελίνα Μεταξά, σχολιάζοντας την εμφάνιση της παρουσιάστριας στον χθεσινό στίβο μάχης, είπε:

«Η Κωνσταντίνα σήμερα έδωσε ρεσιτάλ, έκανε μία ατελείωτη διαδρομή, έκανε όσα βαρελάκια, ντολμαδάκια, κεφτεδάκια δεν έχουμε κάνει όλοι μαζί στη ζωή μας νομίζω από την αρχή μέχρι το τέλος… Βουτιές –μπόμπες θα τις έλεγα[…] Έφτασε κακήν κακώς στο τέρμα και δεν ξέρω πώς, έβαλε και τους στόχους, τράβηξε τις σημαίες και απλά πήρε τη νίκη. Δε ξέρω τι να πω! Απίστευτο!».

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έκλεψε τις εντυπώσεις

Η Σπυροπούλου κατάφερε όμως να κλέψει τις εντυπώσεις και να κάνει τους χρήστες των social media να ασχολούνται μαζί της. Κι ενώ, όλοι πίστευαν πως μόλις μπει στο Survivor θα αρχίσει τους «ντιβισμούς», η πρώην παρουσιάστρια του Alpha έγινε viral κερδίζοντας την εύνοια των «τουιτεράδων».

Ναι, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έκανε τις πρώτες νίκες της στο παιχνίδι, άκουσε το όνομά της στο ζντο(σύνθημα νίκης) -που ούτε η ίδια φαίνεται να το περίμενε- αποκάλεσε την Δαλάκα «Ντάνα», μίλησε για τις πρώτες πείνες στο παιχνίδι και έκανε το twitter να υποκλιθεί μπροστά της.

Όσο για αυτούς που την τρόλαραν για την χαλαρή αντιμετώπισή της στα παιχνίδια και τα λίγα παραπάνω κιλά, έχω να σου πω ότι η Κωνσταντίνα κατάφερε να φτιάξει το fan club της και τους “υπερασπιστές” της στα social media. Δεν θα αργήσει λοιπόν, και η ώρα που θα ακούσουμε το “Go Κωνσταντίνα, go…”!

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X