Media

Τέλος ο Κοντομηνάς-Ολος ο Alpha στον Βαρδινογιάννη

Τέλος ο Κοντομηνάς-Ολος ο Alpha στον Βαρδινογιάννη
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Τέλος η εποχή Κοντομηνά. O Alpha  τις επόμενες μέρες (ενδεχομένως αύριο Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου) ανακοινώνεται ότι περνά κατά 100% στον έλεγχο της οικογένειας Βαρδινογιάννη. Αυτό βεβαίως, όπως αντιλαμβάνεται ο καθένας, θα σημάνει και σημαντικές αλλαγές σε όλα τα επίπεδα του τηλεοπτικού σταθμού.

Υπενθυμίζεται ότι από την πρώτη συμφωνία ανάμεσα στο Δημήτρη Κοντομηνά και την οικογένεια Βαρδινογιάννη υπήρχε η option της ολοκληρωτικής εξαγοράς του Alpha. Στόχος της οικογένειας Βαρδινογιάννη είναι να εφαρμοστεί ένα σχέδιο ώστε ο Alpha να γίνει ο πρώτος σταθμός από πλευράς τηλεθέασης.

Το σχέδιο αυτό ακολουθεί την επένδυση ύψους 10 εκατ. ευρώ που ήδη υλοποιήθηκε στα στούντιο που χρησιμοποιεί ο σταθμός, ώστε αυτή την στιγμή να χρησιμοποιεί τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό υψηλής ευκρίνειας που υπάρχει.

Το γεγονός ότι η Μotor Οil είναι πια ο μοναδικός μέτοχος του Αlpha δίνει την σιγουριά στο προσωπικό ότι αποτελεί μέρος του ισχυρότερου οικονομικά ομίλου στην Ελλάδα. Ως εκ τούτου η ολοκλήρωση του “deal” θα προσφέρει στους εργαζόμενους του Αlpha μεγαλύτερο βαθμό εργασιακής ασφάλειας.

 

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X