Media

Το νέο κατόρθωμα του Γιώργου Τράγκα

Το νέο κατόρθωμα του Γιώργου Τράγκα
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ο μεγαλοδημοσιογράφος (ως είθισται να τους αποκαλούν) Γιώργος Τράγκας έχει κατορθώσει πολλά στη δημοσιογραφική του ζωή. Κατόρθωσε πολλά ως δημοσιογράφος, ως εκδότης και ως επενδυτής ακινήτων (διαθέτει βίλα στην Κυανή Ακτή της Γαλλίας μεταξύ άλλων).

Το τελευταίο κατόρθωμα του μεγαλοδημοσιογράφου (ως είθισται να τους αποκαλούν) Γιώργου Τράγκα είναι μία “κόκκινη” οφειλή ύψους 115.000 ευρώ, για την οποί, όπως μας πληροφορεί το έγκυρο σάιτ mononeews.gr έχει ανέβει στα ραδιοφωνικά κεραμίδια.

Διαβάστε τις λεπτομέρειες για το τελευταίο κατόρθωμα του Γιώργου Τράγκα στο mononews.gr:

«Η στήλη σήμερα θα σας δώσει μια ακόμη πτυχή της υπόθεσης του δημοσιογράφου και εκδότη κ. Τράγκα. Ο Γιώργος Τράγκας, λοιπόν, έχει βρει εδώ και καιρό θερμή υποστήριξη στο πρόσωπο του Μανώλη Μπεμπένη και κάνουν together το αντάρτικο ενάντια στις τράπεζες, τα ξένα funds και στην διάθεση των προσωπικών δεδομένων των δανειοληπτών σε Σουηδούς, Ιταλούς, Νορβηγούς και άλλους επενδυτές…

Άλλωστε ο Γιώργος Τράγκας είναι γνωστός για τα αντάρτικα που έκανε από την δεκαετία του 1990 (Κωνσταντίνος Μητσοτάκης κλπ. κλπ.)

Η υπόθεση για την οποία ο μεγαλοδημοσιογράφος βγαίνει κάθε πρωί αλλά και τα βράδια στα κάγκελα αφορά – όπως σας είπαμε και εχθές – την κόκκινη οφειλή που έχει από πιστωτική/ες κάρτα/ες…

Σας αποκαλύπτω λοιπόν ότι η οφειλή δεν είναι 500 ή 1.000 ευρώ αλλά ξεπερνά όπως μαθαίνω τις 115.000 ευρώ! Αυτό στην γλώσσα των τραπεζών λέγεται «στρατηγικός κακοπληρωτής».

Και για αυτές τις 115.000 ευρώ ο νεόκοπος φίλος του Μανώλης Μπεμπένης, ο οποίος είναι πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων στις Υπηρεσίες της Τράπεζας Πειραιώς λέγεται ότι κάνει αγώνα μαζί του εναντίον του κεφαλαίου και των άπληστων τραπεζών… ενώ την ίδια στιγμή εργάζεται για το κεφάλαιο!

Ο κ. Μπεμπένης προέρχεται όπως μαθαίνω από τον Σύλλογο των Εργαζομένων της πρώην τράπεζας Κύπρου, η οποία απορροφήθηκε από την Πειραιώς… Η στήλη πάντως συμβουλεύει τον κ. Μπεμπένη ότι οι δημοσιογράφοι δεν πιάνονται φίλοι.

Σήμερα σου μιλάνε αλλά μόλις γίνει το δικό τους τότε , εάν δεν είσαι επιχειρηματίας,  εύκολα σε ξεχνάνε.

Ο Τράγκας συνηθίζει να λέει στις παρέες του ότι «Δεν είμαι φιλάνθρωπος. Είμαι φιλοτραγκικός».

Κάτι αντίστοιχο είχε πει και παλαιότερα ο μετρ της δημοσιογραφίας Σταύρος Ψυχάρης: «Δεν είμαι φιλάνθρωπος. Είμαι φιλοψυχαρικός!» είχε πει σε παλαιότερη συνέντευξή του ο 82χρονος σήμερα τέως εκδότης.».

Πηγή: mononews.gr

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X