Media

Τζένη Μπαλατσινού τί σχέση έχεις με την… Πολυξένη Μπαλατσινού;

Τζένη Μπαλατσινού τί σχέση έχεις με την… Πολυξένη Μπαλατσινού;
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Κακός χαμός γίνεται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με τη Τζένη Μπαλατσινού, το σάιτ Jenny.gr και τη διαφήμιση “Μένουμε Σπίτι”. Πολλά σάιτ -μεταξύ αυτών και ο eretikos.gr, αναφέρθηκαν στο γεγονός και κατέκριναν τη χορήγηση διαφήμισης σε ένα σάιτ, το οποίο ανήκει στη σύζυγο του υπουργού Υγείας Βασίλη Κικίλια.

Οργίλη απάντηση έδωσε η Τζένη Μπαλατσινού, απευθυνόμενη κυρίως στον Ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Στέλιο Κούλογλου. Η σύζυγος του Βασίλη Κικίλια υποστήριξε ότι το σάιτ Jenny.gr πουλήθηκε πριν από ένα χρόνο. Ανακοίνωση εξέδωσε και η νέα ιδιοκτήτρια, η  εταιρεία Koolworks.

Εκτοτε άνοιξε ο ασκός…των κοινωνικών δικτύων, που ειρωνεύονται την ανάρτηση της Τζένης Μπαλατσινού παρουσιάζοντας τεύχος της Εφημερίδας της Κυβέρνησης του 2012 στο οποίο εμφανίζεται να συμμετέχει στο πρώτο διοικητικό συμβούλιο της εταιρείας Koolworks η Πολυξένη Μπαλατσινού του Βασιλείου και της Σοφίας. Που σημαίνει ότι η κυρία Τζένη Μπαλατσινού οφείλει να δώσει μία περαιτέρω εξήγηση για την…Πολυξένη Μπαλατσινού…Πάντως, στο βιογραφικό της στη Wikipedia αναγράφεται ως Πολυξένη Μπαλατσινού… Λέτε να πρόκειται για διαβολική σύμπτωση;

Ο Προβοκάτορας

 

Εικόνα

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X