Media

Η Βρισηίδα Ανδριώτου έστειλε εξώδικο στην Κατερίνα Καινούργιου – Το ξέσπασμα της παρουσιάστριας (vid)

Η Βρισηίδα Ανδριώτου έστειλε εξώδικο στην Κατερίνα Καινούργιου – Το ξέσπασμα της παρουσιάστριας (vid)
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

«Να σου πω γλυκιά μου το ήθος μου δεν το διαπραγματεύομαι»! Έξαλλη η Καινούργιου με την Βρισηίδα Ανδριώτου παίκτρια του «My Style Rocks».

Ειδικότερα, η πρώην παίκτρια του «My Style Rocks» κινήθηκε νομικά εναντίον εκείνον που την παρουσίασαν ως το τρίτο πρόσωπο στη σχέση του Κωνσταντίνου Βασάλου και της Ευρυδίκης Βαλαβάνη.

Συγκεκριμένα, έστειλε εξώδικο στην Κατερίνα Καινούργιου, ζητώντας της να ανακαλέσει για όλα όσα είπε στον αέρα της εκπομπής «Φτιάξε καφέ να στα πω».

Σήμερα, φανερά ενοχλημένη, η παρουσιάστρια τοποθετήθηκε επί του θέματος.

«Χθες το απόγευμα έφτασε στα χέρια μας ένα εξώδικο από την Βρισηίδα του “My Style Rocks” και έχει να κάνει με την εμπλοκή του ονόματός της στη σχέση των Βαλαβάνη-Βασάλου. Είναι προσωπικό, στον σταθμό, στην Τζωρτζέλα και σ’ εμένα. Η ίδια υποστηρίζει ότι εμείς υποστηρίξαμε ότι είναι η πέτρα του σκανδάλου στη σχέση του ζευγαριού. Ζητάει να ανακαλέσουμε και να πούμε ότι δεν είναι», είπε χαρακτηριστικά.

Και κατόπιν πρόσθεσε:

«Επειδή διάβασα το εξώδικο, το οποίο μου αποκαλούσε «κυρία» μέσα σε εισαγωγική και, μάλιστα, χαμηλής ηθικής, να σου πω γλυκιά μου ότι το ήθος μου δεν το διαπραγματεύομαι.

Για το αν είμαι κυρία και έχω ηθική το ξέρουν όλοι όσοι έχουν σχέσεις μαζί μου. Όπως επίσης ξέρω να μιλάει και πολύ καλά ελληνικά… Θα δούμε την αμφισβήτηση της συγκεκριμένης είδησης και μετά εγώ δεν θέλω να ξαναμιλήσω, μη με βγάλετε καν στο πλάνο…».

Αμέσως μετά, προβλήθηκε on air απόσπασμα της «επίμαχης» εκπομπής και αναγνώστηκε μέρος του εξωδίκου, ενώ ακούσαμε και την πλευρά του δημοσιογράφου Αλέξανδρου Ρούτα, ο οποίος υπέγραφε το εν λόγω ρεπορτάζ.

Ο δημοσιογράφος, Αλέξανδρος Ρούτος, είχε αναφέρει συγκεκριμένα στην εκπομπή της Καινούργιου:

«Τους τελευταίους μήνες αυτή η σχέση μας έχει απασχολήσει πάρα πολύ γιατί και οι ίδιοι την προβάλλουν πολύ στα φώτα της δημοσιότητας. Από ό,τι φαίνεται όμως ο Βασάλος ενδιαφέρεται μόνο για τα φώτα της δημοσιότητας…. Το ρεπορτάζ που έχω κάνει λέει ότι έχουν προχωρήσει παραπάνω στη σχέση τους.

Δεν είναι μόνο φίλοι… αλλά έχει γίνει και κάτι αναμεταξύ τους. Σύμφωνα με το δικό μου ρεπορτάζ και τις πληροφορίες φαίνεται ότι ο Κωνσταντίνος απατάει την Ευρυδίκη και ασχολείται περισσότερο με την Βρισηίδα. Έχει παράλληλη σχέση ο Βασάλος. Μήπως γι’ αυτό η Ευρυδίκη τον κρατάει και βγάζουν συνέχεια story…»!

Και η Κατερίνα Καινούργιου είχε τονίσει τότε στον αέρα της εκπομπής της:

«Εγώ από αυτό θέλω να αποστασιοποιηθώ λίγο, γιατί είναι το δικό σου ρεπορτάζ. Από ό,τι έχω δει τα παιδιά είναι πολύ καλά μαζί. Το να έχεις σχέση με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη, που είναι μια θεά, που είναι ένα γλυκό κορίτσι… Εγώ που έχω δει αυτά τα δύο παιδιά, φαίνονται πολύ ερωτευμένοι. Το παλεύουν πάρα πολύ. Είναι παιδιά με ήθος και ξέρω ότι ψάχνουν σπίτι και στο Φάληρο. Θέλω να αποστασιοποιηθώ…»!

Η Βρισηίδα, που τη γνωρίσαμε μέσα από το My style rocks πριν στείλει το εξώδικο στην εκπομπή «Φτιάξε καφέ να στα πω» είχε/ πει μετά την προβολή του θέματος on camera: «Όταν διάβασα τα εν λόγω δημοσιεύματα γέλασα και σοκαρίστηκα. Την απάντησή μου θα την πάρετε σε λίγες μέρες, όπως και την απάντηση των παιδιών. Έχω κινηθεί ήδη νομικά[…]»!

Πηγές: reporter.com /Gossip Television

Επιμέλεια Ελένη Νιζάμη

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X