Media

Βρωμάει μπαρούτι στο Mega

Βρωμάει μπαρούτι στο Mega
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Η κατάσταση στο Mega βρωμάει μπαρούτι. Δεν οφείλεται μόνον στις αναιμικές τηλεθεαματικότητες που καταγράφει το κανάλι. Αιτία είναι και το συνονθύλευμα στελεχών, χωρίς λογική, χωρίς ψύχραιμο σχεδιασμό, αλλά και η μοιρασιά ή ανακατανομή τίτλων, καθώς και η αλληλοκάλυψη αρμοδιοτήτων .

Προσέξτε τώρα πως διαμορφώνεται το σκηνικό, σύμφωνα με παρατηρητές και γνώστες του οικοσυστήματος του καναλιού στη Συγγρού.

Τεταμένες σχέσεις

Στο ειδησεογραφικό σκέλος του Mega οι σχέσεις είναι τεταμένες στην κορυφή της πυραμίδας. Από τη μία είναι ο Βασίλης Θωμόπουλος και από την άλλη ο Ανδρέας Παναγόπουλος.

Οι δύο επιτελικοί δημοσιογράφοι διανύουν – σύμφωνα με τις ίδιες πηγές- περίοδο έντασης, που ενισχύεται, αλλά και τροφοδοτείται από πρόσωπα γύρω τους και από πάνω τους. Βυζαντινισμοί με άλλα λόγια. Αν και δεν θα έπρεπε.

Θυμίζει εδώ η eretiki ταπεινότητά μου ότι ο Βασίλης Θωμόπουλος αποτελεί νέα άφιξη στη Συγγρού και επιλογή του Σταμάτη Μαλέλη. Ο οποίος προσλήφθηκε ουσιαστικά για να εκτοπίσει τον Ανδρέα Παναγόπουλο από το πόστο της διεύθυνσης Ειδήσεων, αν και παλαιότερο στο «μαγαζί» της Συγγρού.

Βυζαντινισμοί Μαλέλη

Και κάπως έτσι με τους βυζαντινισμούς Μαλέλη ο Παναγόπουλος  υποβιβάστηκε σε υπεύθυνο των ενημερωτικών εκπομπών του Mega, οι οποίες πάνε χάλια από τηλεθέαση. Και αυτό δεν είναι ντε και καλά μομφή κατά του έμπειρου δημοσιογράφου. Αλλά έλα τώρα εμένα του eretikou και πες μου ότι δεν έχει στρώσει το «χαλάκι» ο Μαλέλης στον Παναγόπουλο για να «γλιστρήσει» και να βρεθεί εκτός Mega ύστερα από λίγο. Το βάζεις το στοίχημα ή δεν το βάζεις;

Κρατά αποστάσεις

Μ’αυτά και με εκείνα η ατμόσφαιρα αναμενόμενο είναι να βρωμάει μπαρούτι στην ενδοχώρα Ειδήσεων του Mega. Λέγεται δε πως ο Παναγόπουλος  επέλεξε  να μην έχει καμία ανάμειξη στο δελτίο απέχοντας και κρατώντας αποστάσεις ασφαλείας!

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X