Ο Προβοκάτορας

Γιατί ταράζονται υπουργοί και ο πρόεδρος της Βουλής όταν ακούν το όνομα Λιγνάδης

Γιατί ταράζονται υπουργοί και ο πρόεδρος της Βουλής όταν ακούν το όνομα Λιγνάδης
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Και να θέλεις να τους πιστέψεις όταν εκεί στη Νέα Δημοκρατία λένε πως δεν έχουν σχέση με τον Λιγνάδη, δεν συγκαλύπτουν, δεν έχουν βάλει το…δαχτυλάκι τους στην απόφαση να κυκλοφορεί ελεύθερος, δεν σε αφήνουν οι ίδιοι με τα καμώματά τους και τις αβελτηρίες τους.

Οχι δεν αναφέρομαι μόνο στη Μενδώνη και τον Γιατρομανωλάκη που σηκώθηκαν και έφυγαν από το θέατρο στην Καλαμάτα πριν καν δουν το πανό με τη φράση “οι βιαστές στη φυλακή”. Ούτε στην κατάπτυστη ανακοίνωση του υπουργείου Πολιτισμού (δηλαδή της Μενδώνη) αναφέρομαι.

Χειρότερη από τις δύο προαναφερόμενες αντιδράσεις, που έχουν μόνο όσοι έχουν λερωμένη τη φωλιά τους, είναι η στάση του Προέδρου της Βουλής Κώστα Τασούλα, ο οποίος έκλεισε τα μικρόφωνα (ήταν τηλεδιάσκεψη) όταν έφηβοι βουλευτές θέλησαν να αναφερθούν στην υπόθεση Λιγνάδη.

Η κίνησή του δεν έμεινε αναπάντητη αφού οι έφηβοι βουλευτές,  έδωσαν πληρωμένη απάντηση, κάνοντας λόγο για λογοκρισία και έλλειμμα δημοκρατίας.

Ειλικρινά απορώ γιατί αντιδρούν σαν να τους διαπερνά ηλεκτρικό ρεύμα όταν ακούν το όνομα Λιγνάδης. Εχουν ενοχές; Θέλουν κάτι να καλύψουν; Είναι στοιχειωμένο το όνομα και το ξορκίζουν; Κρατάει κάποιον ο Λιγνάδης; Εκτός κι΄ αν ρέπουν ομαδικά στην αβελτηρία, πράγμα που δεν μπορεί να γίνει πιστευτό, γιατί απ΄ όσα γνωρίζουμε δεν υπάρχει πανδημία με αυτό το όνομα…

Ο Προβοκάτορας

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X