Ο Προβοκάτορας

Ο γαλαντόμος δημοσκόπος που δίνει 15,2% στο ΚΙΝΑΛ

Ο γαλαντόμος δημοσκόπος που δίνει 15,2% στο ΚΙΝΑΛ
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ο γαλαντόμος με τη Νέα Δημοκρατία δημοσκόπος κύριος Θωμάς Γεράκης (τον οποίο ο ΣΥΡΙΖΑ κατηγόρησε ότι πήρε δουλειές από την ΕΡΤ και μάλιστα σε υψηλότερη τιμή) και τσιγγούνης με τον ΣΥΡΙΖΑ στα χρόνια μετά τις εκλογές του 2019, έγινε γαλαντόμος και προς τον Νίκο Ανδρουλάκη. Αυτό προκύπτει από τα ευρήματα από τη νέα δημοσκόπηση της Marc για λογαριασμό της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα».

Τα ευρήματα της δημοσκόπησης της Marc παραδόξως συμπίπτουν με το σχέδιο που σας είχαμε αναφέρει να παρουσιάσουν τον Νίκο Ανδρουλάκη ως το αντίπαλο δέος του Αλέξη Τσίπρα. Και όντως έγινε, λίγο υπερβολικά και άγαρμπα προκαλώντας έτσι πολλά ερωτηματικά.

Ο γαλαντόμος και με το ΚΙΝΑΛ πλέον Θωμάς Γεράκης δίνει στο ΚΙΝΑΛ το εξωπραγματικό σε σύγκριση με τις άλλες δημοσκοπήσεις 15,2% (οι άλλες δίνουν από 11,5% ως 12%). Αλλά δεν περιορίζεται σε αυτό, αλλά επεκτείνεται και σε άλλα. Αν επιθυμείτε διαβάστε παρακάτω τα στοιχεία της δημοσκόπησης της Marc.

Συγκεκριμένα, το ΚΙΝΑΛ συγκεντρώνει 15,2% στην πρόθεση ψήφου, ενώ στην προηγούμενη μέτρηση είχε 9%.

Η Νέα Δημοκρατία λαμβάνει ποσοστό 33% και ο ΣΥΡΙΖΑ έχει 19,2%.

Ακολουθεί το ΚΚΕ με 5,3%, η Ελληνική Λύση με 4,6% και το ΜέΡΑ25 με 2,1%.

Οι αναποφάσιστοι λαμβάνουν 11,2%.

Όσον αφορά τη δημοφιλία των πολιτικών αρχηγών ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει 52,1% και ο Νίκος Ανδρουλάκης 46,4%, ο Δημήτρης Κουτσούμπας με 31,8%, ο Αλέξης Τσίπρας με 30,2%, ο Γιάνης Βαρουφάκης με 19,1% και ο Κυριάκος Βελόπουλος με 14,9%.

Οπως βλέπετε βράχος στη δημοφιλία ο Κυριάκος Μητσοτάκης, επικοντιστής ο Νίκος Ανδρουλάκης, και σχεδόν πάτος ο Αλέξης Τσίπρας που τον ξεπερνάει ακόμα και Δημήτρης Κουτσούμπας.

Καλά Χριστούγεννα Θωμά Γεράκη Και πούσαι μην το κουράζεις πολύ. Στην επόμενη το ΚΙΝΑΛ να είναι δεύτερο παρακαλώ.

Ο Προβοκάτορας

ΥΓ. Και τώρα αναμένεται η ομοβροντία των σοβαρών αναλυτών των ΜΜΕ που ταΐστηκαν από τις λίστες Πέτσα.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X