Ο Προβοκάτορας

Οι κοψοχέρηδες της Νέας Δημοκρατίας

Οι κοψοχέρηδες της Νέας Δημοκρατίας
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Οι αρνητές ή οι πολέμιοι (όπως θέλετε αποκαλέστε τους) της Συμφωνίας των Πρεσπών που ψήφισαν Νέα Δημοκρατία, πρέπει να αισθάνονται…κοψοχέρηδες και πολύ εξαπατημένοι. Ιδίως τον τελευταίο καιρό. Βρίσκονται μπροστά στο τραγελαφικό γι΄αυτούς φαινόμενο ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η κυβέρνησή του, όχι μόνο να μην αξιοποιεί τις πολιτικές εξελίξεις στη Βόρεια Μακεδονία για να ακυρώσει τη Συμφωνία των Πρεσπών, αλλά αντιθέτως να καλεί τους γείτονες να την εφαρμόσουν, αν όχι να την τιμήσουν, όπως είχε πει η Ντόρα Μπακογιάννη για την κυβέρνηση του αδελφού της.

Τα κράτη έχουν συνέχεια είναι το επιχείρημά τους. Ακλόνητο. Και σωστά επικαλούνται τη συνέχεια των κρατών, σωστά δεν καταγγέλλουν, ούτε ακυρώνουν τη Συμφωνία των Πρεσπών. Μόνο που αυτά έπρεπε να τα έχουν πει προεκλογικά και όχι να έχουν εξαπατήσει τους πολίτες λέγοντας πως δήθεν ήταν αντίθετοι με τη Συμφωνία και την ονομασία της γειτονικής χώρας.

Η αλήθεια είναι πως όχι μόνο συμφωνούσαν, αλλά επιπλέον παρακαλούσαν από μέσα τους να προχωρήσει ο ΣΥΡΙΖΑ, ώστε να κάνουν χυδαία και ψεύτικη αντιπολίτευση ακόμα και με ένα εθνικό θέμα.

Τέτοιοι ανεύθυνοι και λαοπλάνοι είναι… Για να μην πω τίποτα χειρότερο.

Ο Προβοκάτορας

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X