Ο Προβοκάτορας

Οργή! ¨Η είναι βλάκες ή μας θεωρούν κορόιδα

Οργή! ¨Η είναι βλάκες ή μας θεωρούν κορόιδα
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Το δίλημμα είναι αδιαμφισβήτητο πλέον. Οι κυβερνώντες ή μας θεωρούν κορόιδα ή είναι αυτοί βλάκες. Βαριά η κουβέντα, αλλά βαριά και όσα συμβαίνουν και υποβαθμίζουν τη νοημοσύνη μας.

Ας αρχίσουμε. Στη Βουλή ο Κυριάκος Μητσοτάκης είπε το εξοργιστικό ότι στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, που οι πολίτες μεταφέρονται παστωμένοι σαν σαρδέλες με τη μύτη και το στόμα τους ενός μπροστά στη μύτη και το στόμα του άλλου, ο κορονοϊός δεν μεταδίδεται.

Μάλιστα επικαλέστηκε και γαλλική έρευνα για να μας πείσει πως καλώς ως τώρα ο ίδιος και ο αρμόδιος υπουργός του δεν φρόντισαν να αραιώσουν οι επιβαίνοντες στα ΜΜΕ.

Αν αυτή δεν είναι αισχρή κοροϊδία κατάμουτρα στους πολίτες, τότε οι λέξεις έχουν χάσει τη σημασία τους.

Ο Νίκος Χαρδαλιάς την επομένη, δηλαδή σήμερα Παρασκευή και 13 το σωτήριο έτος 2020, ανακοινώνει ότι κλείνουν τα ψιλικατζίδικα στις 9 το βράδυ, καθώς και ότι απαγορεύεται το κυνήγι και το ψάρεμα. Βλέπετε στα ψιλικατζίδικα μετά τις 9 υπάρχει τεράστιος συνωστισμός. Τύφλα να έχουν τα λεωφορεία τα τρόλεϊ και το μετρό. Οπότε Χαρδαλιά καλά τους κάνεις, αφού δεν έχουν υπομονή να μπουν ένας-ένας στο μαγαζί.

Από την άλλη οι κυνηγοί και οι ψαράδες είναι ακόμα χειρότεροι. Οι κυνηγοί για να χτυπήσουν το ίδιο κυνήγι κυνηγούν ο ένας πάνω στον άλλον. Ετσι βρίσκονται σε κατάσταση συγχρωτισμού και μεταδίδουν εύκολα τον κορονοϊό, παρότι είναι στην εξοχή.

Οι ψαράδες στην προσπάθειά τους να πιάσουν το ίδιο ψάρι ψαρεύουν πάλι ο ένας πάνω στον άλλον. Απομακρυνθείτε βρε θεομπαίχτες…

Οπότε κυνηγοί και ψαράδες μου δικαίως ο κορονοσερίφης σας απαγορεύει να κυνηγήσετε ή να ψαρέψετε. Κι΄ εσείς βρε αθεόφοβοι κυνηγάτε και ψαρεύετε ο ένας πάνω στον άλλον σε κατάσταση συγχρωτισμού; Ντροπή σας τόσοι νοματαίοι να κυνηγάτε ένα πουλί ή έναν λαγό ή ένα αγριογούρουνο. Λες και δεν υπάρχουν άλλα. Ντροπή και σ΄ εσάς ψαράδες που βάλατε όλοι στο μάτι ένα ψαράκι. Χάθηκαν τα υπόλοιπα που βρίσκονται παραπέρα;

Αφού λοιπόν ο κορονοσερίφης σας έπιασε σε κατάσταση συγχρωτισμού καλώς σας στέρησε το κυνήγι και το ψάρεμα. Δεν βλέπετε τί γίνεται στα λεωφορεία; Αν πάτε με τον ίδιο τρόπο και τόσο αραιά για κυνήγι ή ψάρεμα μπορεί και να αναθεωρήσει την απόφαση…

Ο Προβοκάτορας

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X