Ελλάδα

ΣΥΡΙΖΑίοι που πετούν…σωσίβια στην κυβέρνηση

ΣΥΡΙΖΑίοι που πετούν…σωσίβια στην κυβέρνηση
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ε, δεν πάνε καθόλου καλά ορισμένοι εκεί στο ΣΥΡΙΖΑ. Ανοίγουν το στόμα τους και πετάνε…σωσίβια στην κυβέρνηση (παλιότερα το έκαναν για τη ΝΔ). Ειλικρινά η Νίνα Κασιμάτη και ο Γιάννης Μπαλάφας νομίζουν που ασκούν αντιπολίτευση και μάλιστα σκληρή στην κυβέρνηση με τις αβελτηρίες τους.

Μπάτσοι, γουρούνια, δολοφόνοι έγραψε τελείως χαλαρά και με αβάσταχτη ελαφρότητα η Νίνα Κασιμάτη, «τα… τέτοια της Πάολα δεν είναι από σιλικόνη, μπάτσοι, γουρούνια, δολοφόνοι», υπερθεμάτισε ο δεύτερος (εντάξει θεά η Πάολα, αλλά όχι κι΄ έτσι κύριε Μπαλάφα μου).

Τώρα θα το χοντρύνω λέγοντας πως δεν είμαι καθόλου σίγουρος ποιος από τους δύο θα έπαιρνε το πρώτο βραβείο σε διαγωνισμό επικοινωνιακής κουταμάρας. Διαλέξτε εσείς. Νίνα ή Γιάννης; Πάντως και οι δύο κακό κάνουν στο ΣΥΡΙΖΑ…

Ο με το στόμα ανοιχτό Προβοκάτορας

Και για να πληροφορηθείτε το κατόρθωμα του Γιάννη Μπαλάφα σας λέμε ότι ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ βρέθηκε καλεσμένος στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ και κληθείς να σχολιάσει την όλη υπόθεση, δεν πήρε ξεκάθαρη θέση για το αν θα πρέπει η βουλευτής να ανακαλέσει.

Αρχικά, είπε πως «το σύνθημα ‘’μπάτσοι, γουρούνια, δολοφόνοι’’ δεν με εκφράζει, καθαρά πράγματα. Κι αν κάνω μια κριτική στην απρόκλητη βία των αστυνομικών δυνάμεων τον τελευταίο καιρό, όχι μόνο σε μπαχαλάκηδες, αλλά και σε γιατρούς, όπως χθες, έξω από το Ζάππειο, αλλά δεν είναι κύρια ευθύνη των αστυνομικών. Είναι κύρια ευθύνη της πολιτική ηγεσίας, η οποία δίνει τον τόνο -την κατεύθυνση ”βαράτε”».

Στην συνέχεια όμως έσπασε την άλυσο και ξέφυγε εντελώς λέγοντας πως υπάρχει κι άλλο ένα σύνθημα: «Τα… τέτοια της Πάολα δεν είναι από σιλικόνη, μπάτσοι, γουρούνια, δολοφόνοι».

«Ο κ. Μπαλάφας χειριζόταν το Μεταναστευτικό. Υφυπουργός από σιλικόνη! Στον ΣΥΡΙΖΑ κάνουν διαγωνισμό γελοιότητας. Και πολιτική από σιλικόνη» σχολιάζουν κύκλοι της ΝΔ αναφερόμενοι στον τρόπο με τον οποίο σχολίασε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Μπαλάφας, την ανάρτηση της βουλευτού Νίνας Κασιμάτη για το αστυνομικό Σώμα…

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X