Ο Προβοκάτορας

Το 1 και τα 1.000 μπράβο στον Κυριάκο Μητσοτάκη

Το 1 και τα 1.000 μπράβο στον Κυριάκο Μητσοτάκη
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Τον συγχωρώ μπροστά στην πράξη της υιοθεσίας του αδέσποτου. Και θα του έδινα άλλα 1.000 μπράβο από βάθους καρδιάς αν ο Κυριάκος Μητσοτάκης έκανε το καθήκον του.

Αν δηλαδή εμπρός στους δεκάδες νεκρούς ημερησίως από τον Covid-19, τα “μαύρα”  ρεκόρ των διασωληνωμένων από τους οποίους δεκάδες είναι εκτός ΜΕΘ και τα χιλιάδες κρούσματα, είχε το θάρρος να αγνοήσει τους επικοινωνιολόγους, να επισκεπτόταν τα νοσοκομεία της Αθήνας, να δει ιδίοις όμμασι την τραγική κατάσταση του ΕΣΥ και να πάρει μέτρα για να δημιουργηθούν νέες ΜΕΘ και να ενισχυθεί το προσωπικό του ΕΣΥ, οι ήρωες που τώρα ο ίδιος, η Μαρέβα Μητσοτάκη, η κυβέρνηση και η Νέα Δημοκρατία δεν τους χειροκροτούν πια.

Δυστυχώς, όμως, υπερισχύουν οι επικοινωνιολόγοι που τον συμβουλεύουν να μην πλησιάζει σε δυσμενείς για το προφίλ του χώρους. Ετσι, αντί να πάει στον Ευαγγελισμό, πήγε στην κλειστή διώρυγα  της Κορίνθου για ρωτήσει το ευτράπελο “πότε θα κλείσει”,  σκορπώντας γέλιο και γλέντι στο twitter (ίσως γι΄ αυτό το τελευταίο να του πω άλλο ένα μπράβο. Θα το σκεφτώ).

Υπερισχύει επίσης ο νεοφιλελευθερισμός του που του απαγορεύει την ενίσχυση του ΕΣΥ, αφού όλα τα προορίζει για την αγορά, όπως θα έλεγε και η πρωθιέρεια του νεοφιλελευθερισμού στην Ελλάδα, η Μιράντα Ξαφά.

Κρίμα γιατί ένας έξυπνος άνθρωπος θα προτιμούσε να εισπράξει τα 1.000 μπράβο αντί του ενός, άντε 2…

Ο επιβραβεύων Προβοκάτορας

Η πρωθιέρεια του νεοφιλελευθερισμού που θέλει ιδιωτικά όλα τα νοσοκομεία…

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X