Ο Προβοκάτορας

Βρέθηκε ο ένοχος για τις πλημμύρες στην Εύβοια-Είναι ο…Θεός (βίντεο)

Βρέθηκε ο ένοχος για τις πλημμύρες στην Εύβοια-Είναι ο…Θεός (βίντεο)
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου είναι αποκαλυπτικός. Δεν διστάζει να πει την ωμή αλήθεια. Και την είπε άλλη μία φορά και μάλιστα έξω από τα δόντια. Δεν γνωρίζω αν είναι θεοσεβούμενος ή όχι, αλλά θαρραλέος είναι. Και πως να μην είναι όταν τολμά να ενοχοποιήσει το…Θεό για τις πλημμύρες και τις καταστροφές στην Εύβοια.

«Με τον Θεό δεν μπορεί να τα βάλει κανείς», δήλωσε ο Γιάννης Οικονόμου, κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών. Καταλυτικό το επιχείρημα. Γιατί αν ο Θεός θέλει να καταστρέψει μία περιοχή δεν τη σώζουν ούτε τα αντιπλημμυρικά. Στο επιτελικό κράτος μάλλον γνώριζαν για τη θεϊκή οργή και γι΄ αυτό δεν έκαναν αντιπλημμυρικά έργα στη Βόρεια Εύβοια. Τι, να ξοδέψουν χρήματα και μετά να έλθει ο Θεός να καταστρέψει το έργο τους και τα χρήματα να πάνε στράφι; Οχι.

Και έχει δίκιο ο κυβερνητικός εκπρόσωπος. Ακόμα και ο Μωυσής είναι αδύναμος μπροστά στο…Θεό. Οπότε κι΄ αυτός, ο Μωυσής, αφού δεν μπορεί να κάνει τίποτα για να σώσει τη Βόρεια Εύβοια από τις πλημμύρες και τις καταστροφές είπε να πάει στα Χανιά για μπάνιο στο Μαράθι το Σάββατο και ανέμελη ποδηλατάδα την Κυριακή.

Και μην εξανίσταστε. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης μπορεί να είναι Μωυσής, αλλά Θεός  δεν είναι. Μέχρι νεωτέρας  τουλάχιστον…

Ο Προβοκάτορας

 

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X