Οικονομία

Επίδομα 534 ευρώ: Πότε αναμένεται η πληρωμή για τις αναστολές Μαΐου

Επίδομα 534 ευρώ: Πότε αναμένεται η πληρωμή για τις αναστολές Μαΐου
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Τις προσεχείς ημέρες, όσοι εργαζόμενοι έχουν τεθεί σε αναστολή για τον μήνα Μάιο αναμένεται, όπως και τους περασμένους μήνες, να δουν στον τραπεζικό τους λογαριασμό την κατάθεση των 534 ευρώ που αντιστοιχεί στην παγιωμένη μέχρι τώρα αποζημίωση ειδικού σκοπού.

Με γνώμονα τις προηγούμενες καταβολές αναμένεται οι δικαιούχοι να δουν γύρω στις 10 Ιουνίου τα χρήματα που δικαιούνται προκειμένου να ανακουφισθούν από τις «πληγές» που άφησε στην οικονομία και την κοινωνία η πανδημία.

Τα 534 ευρώ μπορούν να τα λάβουν εργαζόμενοι επιχειρήσεων, οι οποίοι εργάζονται εβδομαδιαίως τουλάχιστον 16 ώρες και των οποίων οι συμβάσεις εργασίας έχουν τεθεί σε αναστολή από τις επιχειρήσεις στις οποίες προσφέρουν τις υπηρεσίες τους.

Να σημειωθεί ότι για τον μήνα Μάιο, το σύστημα «ΕΡΓΑΝΗ» ήταν ανοιχτό για υποβολή δηλώσεων αναστολής συμβάσεων εργασίας εργαζομένων, στις οποίες οι εργοδότες μπορούσαν δηλώσουν όλο τον ημερολογιακό μήνα είτε τμήμα αυτού με την προϋπόθεση να πληρούν τις προϋποθέσεις και όντως να έχουν πληγεί από την πανδημία.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X