Οικονομία

To who is who της ελληνικής εταιρείας που αγοράζει το Facebook

To who is who της ελληνικής εταιρείας που αγοράζει το Facebook
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Το Facebook αγοράζει μία ελληνική start up εταιρεία την Accusonus. Η εταιρεία αναδύθηκε από το οικοσύστημα της Πάτρας, εξελίχθηκε γρήγορα με παρουσία στην Αθήνα και τις ΗΠΑ. Αναπτύσσει λογισμικό τεχνητής νοημοσύνης, εξειδικευμένο στην αγορά των επαγγελματιών της μουσικής και του ήχου και σύμφωνα με τους γνώστες πρόκειται για ένα πραγματικά καινοτόμο προϊόν που εξασφαλίζει υψηλή ποιότητας ηχητικό αποτέλεσμα, σαν αν πρόκειται για ήχο στούντιο υψηλών προδιαγραφών, αναβαθμίζοντας απόλυτα το ψηφιακό περιεχόμενο που διακινούν μαζικά εταιρείες όπως το Meta Group.

Η τεχνολογία της Accusonus είναι πολύτιμη και ανταγωνιστική και για αυτό το λόγο αποτέλεσε αντικείμενο παγκοσμίου ενδιαφέροντος και όπως λένε χαρακτηριστικά οι γνώστες του χώρου το προϊόν της Accusonus αναβαθμίζει σε άλλα επίπεδα το μέχρι τώρα γνωστό podcast.

H εταιρεία ιδρύθηκε το 2013 με ιδρυτές τον Aλέξανδρο Τσιφλίδη και τον Ηλία Κοκκίνη και απασχολεί πάνω από 50 άτομα. Έχει προσελκύσει κεφάλαια από το ελληνικό Venture Friends, τo Big Pi Ventures, το IQ Bility του ομίλου Quest, την PJ Tech Catalyst και μία ομάδα επενδυτών υπό τον Μ. Τζάννες, συνιδρυτή της Accusonus.

Facebook: Έρχεται νέο mega deal στην Ελλάδα – Ποια startup εξαγοράζει

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X