Ελλάδα

Αιγινήτειο: Δεν είναι «εθελόντρια» η σύζυγος του Πρωθυπουργού -Απλή συνωνυμία

Αιγινήτειο: Δεν είναι «εθελόντρια» η σύζυγος του Πρωθυπουργού -Απλή συνωνυμία
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο
Ένα έγγραφο που αναρτήθηκε στη «Διαύγεια» και δημοσίευσε ο Ελεύθερος Τύπος, αναφέροντας ότι εδώ και λίγο καιρό η Ψυχιατρική Κλινική του Αιγινητείου νοσοκομείου έχει αποκτήσει μια νέα εθελόντρια την σύζυγο του πρωθυπουργού, Περιστέρα Μπαζιάνα, προκάλεσε σύγχυση.
Όπως αποκαλύπτει το left.gr, πρόκειται για μία ακόμη ψεύτικη “είδηση”. Όχι ότι δεν υπάρχει εθελόντρια Μπαζιάνα στην εν λόγω κλινική, πρόκειται όμως για άλλο πρόσωπο!
  • Το ελληνικό και παγκόσμιο Διαδίκτυο κατακλύζεται από ψεύτικες ειδήσεις και φήμες, οι οποίες όμως παρουσιάζονται ως απολύτως αληθείς και μάλιστα πολλές φορές με την “εγκυρότητα” και την “αξιοπιστία” μεγάλων ιστοσελίδων και “έγκριτων” αρθρογράφων.
  • Έτσι, μετά το “επίδομα σφραγίδας” που θα έδινε η κυβέρνηση στους δημοσίους υπαλλήλους, τώρα ήρθε η σειρά της Περιστέρας Μπαζιάνα να γίνει “εθελόντρια στην Ψυχιατρική Κλινική του Αιγινήτειου Νοσοκομείου”.
Εκπρόσωπος του νοσοκομείου, δήλωσε ότι “η απόφαση ανάθεσης του δικαιώματος παροχής εθελοντικής εργασίας στη Μονάδα Μελέτης Ύπνου,  στην κα Περιστέρα Μπαζιάνα, αφορά βεβαίως την κ. Μπαζιάνα, όχι όμως τη σύζυγο του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα.”!
  • Συγκεκριμένα, στο έγγραφο που αναρτήθηκε στις 5 Ιουλίου επισημαίνεται ότι η εφορεία του νοσοκομείου, αποφασίζει ομόφωνα την εθελοντική εργασία της Περιστέρας Μπαζιάνας στη Μονάδα Μελέτης Ύπνου της Ψυχιατρικής Κλινικής του Νοσοκομείου για το χρονικό διάστημα από 1/5/2017 έως 30/11/2017 χωρίς αμοιβή.

 

Πηγή: left.gr

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X