Χωρίς Κατηγορία

Εκαναν μπαλάκι ηλικιωμένη το καταμεσήμερο…

Εκαναν μπαλάκι ηλικιωμένη το καταμεσήμερο…
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Είδε ξαφνικά τη σύνταξή της μειωμένη κατά 500 ευρώ. Και όπως είναι φυσιολογικό την έπιασε πανικός.

Η ηλικιωμένη γυναίκα, απευθύνθηκε στην τράπεζα για να μάθει για ποιο λόγο κόπηκε.

Εκεί οι αγενέστατοι αφού δεν έκαναν, όπως φαίνεται τον κόπο να ψάξουν ενδελεχώς, της είπαν πως δεν μπορούν να δουν τι συμβαίνει και την έστειλαν στην εφορία.

Τι να κάνει κι΄ αυτή, μέσα στο καταμεσήμερο παίρνει δρόμο και με κουρασμένα βήματα, πάει στην εφορία της και πιο συγκεκριμένα στη νομική υπηρεσία και ακόμα πιο συγκεκριμένα στην προϊσταμένη της.

Της θέτει το πρόβλημα και η ακόμα πιο αγενέστατη από τους υπαλλήλους της τράπεζας, προϊσταμένη, της απαντά και μάλιστα στον ενικό:  Αμα σου έλεγαν να πας στη Λάρισα με τα πόδια, θα πήγαινες;

Τώρα θα μου πεις γιατί απευθύνομαι σε εσένα Αλέξη. Ισως γιατί με τόσες καλημέρες που έχουμε πει, απέκτησα την οικειότητα ή το βίτσιο αν θέλεις (και δεσμεύομαι ότι αυτό θα συνεχιστεί όσο θα είσαι πρωθυπουργός) να σου γνωστοποιώ τα προβλήματα των πολιτών.

Ισως, επίσης, γιατί ο υπουργός σου της Επικρατείας Αλέκος Φλαμπουράρης, έχει επιληφθεί μεν με την καθημερινότητα, αλλά δεν είδα και καμία βελτίωση. Οπότε, όπως αντιλαμβάνεσαι, εσύ είσαι η τελευταία ελπίδα. Εστω σε θεωρητικό επίπεδο…

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X