Διεθνή

Μεριλ Στριπ και Τομ Χανκς μαζί για πρώτη φορά σε ταινία του Στιβεν Σπίλμπεργκ (pics)

Μεριλ Στριπ και Τομ Χανκς μαζί για πρώτη φορά σε ταινία του Στιβεν Σπίλμπεργκ (pics)
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Η Μέριλ Στριπ και ο Τομ Χάνκς είναι οι συμπρωταγωνιστές της νέας  ταινίας «The Papers» του Στίβεν Σπίλμπεργκ, μιας από τις πολλές που έχει στα σχέδια του ο αεικίνητος σκηνοθέτης.

Το «The Papers», προγραμματισμένο να βγει στις αμερικανικές αίθουσες στις 22 Δεκεμβρίου, είναι ένα πολιτικό- δημοσιογραφικό θρίλερ που  αφηγείται την αποκάλυψη των εγγράφων του Πενταγώνου από την εφημερίδα Washington Post η οποία στην ουσία ξεσκέπασε το ρόλο των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής στον πόλεμο του Βιετνάμ.

Πρόκειται για μια έρευνα που εκτείνεται σε χρονική περίοδο η οποία καλύπτει θητείες τεσσάρων Αμερικανών προέδρων και ώθησε την πρώτη εκδότρια εφημερίδας των ΗΠΑ και έναν επίμονο δημοσιογράφο της με την αποκαλυπτικά δημοσιεύματα να αντιπαρατεθούν σε μια άνιση αναμέτρηση με την κυβέρνηση της χώρα τους, με σκοπό να πουν την αλήθεια.

 

Η ταινία σηματοδοτεί την πρώτη φορά που θα βρεθούν στην ίδια ταινία ο Τομ Χανκς και η Μέριλ Στριπ, οι οποίοι θα υποδυθούν αντίστοιχα το δημοσιογράφο Μπεν Μπράντλεϊ και την εκδότρια Κάθριν Γκρέιαμ (φωτο).

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X