Ελλάδα

Παντρεύτηκε η παρουσιάστρια Ελένη Τσολάκη τον εκλεκτό της καρδιάς της, Παύλο Πετρουλάκη (pics)

Παντρεύτηκε η παρουσιάστρια Ελένη Τσολάκη τον εκλεκτό της καρδιάς της, Παύλο Πετρουλάκη (pics)
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Tα σκαλιά της εκκλησίας ανέβηκαν το απόγευμα του Σαββάτου η παρουσιάστρια Ελένη Τσολάκη και ο επιχειρηματίας Παύλος Πετρουλάκης. Τον εκλεκτό της καρδιάς της παντρεύτηκε σε μία εντυπωσιακή τελετή στον Ιερό Ναό Αγίου Διονυσίου στο Island της Βάρκιζας, η Ελένη.

Η παρουσιάστρια έλαμπε μέσα στο ολόλευκο νυφικό της, στο πιο ρομαντικό Σαββατόβραδο της ζωής της, ενώ στην εκκλησία τη συνόδευσε ο πατέρας της.

Κουμπάροι του ζευγαριού ήταν ο ηθοποιός Ιωσήφ Μαρινάκης με τη σύζυγό του Χρύσα Καλπάκη, και η κολλητή φίλη της Ελένης Τσολάκη, Μαρία Τσακίρη.

Η εκκλησία και ο χώρος της δεξίωσης ήταν στολισμένος με το προσωπικό γούστο της παρουσιάστριας, η οποία επέλεξε ένα νυφικό το οποίο σχεδίασε η Μαρία Κονίδι, ενώ την εμφάνιση επιμελήθηκε ο Βασίλης Μπουλούμπασης.

Στο γάμο παρευρέθηκαν πολλοί φίλοι του ζευγαριού, ανάμεσά τους και πολλοί εκπρόσωποι της ελληνικής σόουμπιζ.

Ανάμεσα στους καλεσμένους ήταν οι: Σταματίνα Τσιμτσιλη με τον σύζυγό της, Θέμη Σοφό, η Έλενα Τσαβαλιά με τον Μάρκο Σεφερλή, η Δέσποινα Καμπούρη με τον σύζυγό της Βαγγέλη Ταρασιάδη, ο Δημήτρης Παπανώτας, ο Κώστας Φραγκολιάς, ο Νίκος Μακρόπουλος, ο Νίκος Γεωργιάδης, η Στέλλα Γιαμπουρά, o Γιάννης Μπουρούσης με την Χριστίνα Ψωμιάδη, η Ναταλί Κακκάβα με τον Γρηγόρη Γκουντάρα, η Βασιλική Σταματοπούλου με τον Νίκο Αναδιώτη, ο Δήμος Βερύκιος…

http://https://www.youtube.com/watch?v=zjtUiSitpFU

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X