Διεθνή

Χίλαρι για Τραμπ: Ανατρίχιασα, ένιωθα την ανάσα του πάνω στο λαιμό μου…

Χίλαρι για Τραμπ: Ανατρίχιασα, ένιωθα την ανάσα του πάνω στο λαιμό μου…
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

H Χίλαρι Κλίντον περιγράφει στο νέο της βιβλίο πώς ο αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ την έκανε να ανατριχιάσει, καθώς την «κυνηγούσε» πάνω στη σκηνή στο περιθώριο μιας τηλεοπτικής αναμέτρησης ενόψει των προεδρικών εκλογών.

Σε ηχητικά αποσπάσματα του βιβλίου «What Happened», τα οποία μετέδωσε σήμερα το τηλεοπτικό δίκτυο MSNBC, η πρώην ΥΠΕΞ, Χίλαρι Κλίντον, αφηγείται ότι στο περιθώριο του ντιμπέιτ της 9ης Οκτωβρίου στο Σεντ Λούις, ο Ντόναλντ Τραμπ την παρακολουθούσε στενά στη σκηνή, την παραμόνευε καθώς εκείνη μελετούσε τα ερωτήματα που είχε υποβάλει το κοινό.

Η τηλεοπτική αναμέτρηση έγινε δύο ημέρες αφότου είχε δει το φως της δημοσιότητας ένα ηχητικό ντοκουμέντο όπου ο Ρεπουμπλικάνος ακουγόταν να κομπάζει για το πώς θωπεύει τις γυναίκες…

«Ήταν η δεύτερη τηλεοπτική αναμέτρηση μεταξύ μας ενόψει των προεδρικών εκλογών και ο Ντόναλντ Τραμπ εμφανιζόταν ξαφνικά από πίσω μουΒρισκόμασταν σε μια μικρή σκηνή και όπου και να πήγαινα, εκείνος με ακολουθούσε, με κοίταζε επίμονα, έκανε γκριμάτσες. Με έφερνε σε απίστευτα δύσκολη θέση. Στην κυριολεξία, ένιωθα την ανάσα του πάνω στο λαιμό μου. Ανατρίχιασα», σημειώνει η πρώην υποψήφια των Δημοκρατικών.

 

 

 

 

 

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X