Πολιτική

Εκλεισαν άρον άρον την Εξεταστική για να προστατεύσουν τον Μητσοτάκη

Εκλεισαν άρον άρον την Εξεταστική για να προστατεύσουν τον Μητσοτάκη
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Με σκανδαλώδη τρόπο ολοκληρώθηκε η επιχείρηση συγκάλυψης στην Εξεταστική Επιτροπή για το σκάνδαλο των υποκλοπών, καθώς η Νέα Δημοκρατία απέρριψε όλα τα αιτήματα της αντιπολίτευσης για κλήση νέων μαρτύρων και έκλεισε άρον άρον τις διεργασίες. Τα κόμματα έχουν προθεσμία δέκα ημερών προκειμένου να καταθέσουν τις πορισματικές τους θέσεις.

Μετά και την κατάθεση του Νίκου Ανδρουλάκη, ο οποίος εξαπέλυσε επίθεση προσωπικά στον Κυριάκο Μητσοτάκη, προκαλώντας την  ενόχληση της Ν.Δ., έκλεισε ο κύκλος των μαρτύρων.

Ωστόσο, ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, σύμφωνα με πληροφορίες,  είναι αποφασισμένος να πέσει φως στην υπόθεση και για αυτό θα επιμείνει να καταθέσουν – μεταξύ άλλων – οι επιχειρηματίες Λαβράνος και Μπίτζιος στην επικείμενη Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας.

«Επίκειται μέσα στον Οκτώβριο η σύγκληση της Επιτροπής Θεσμών που έχει ζητήσει ο Αλέξης Τσίπρας με αφορμή την παρακολούθηση του κινητού του Χρήστου Σπίρτζη. Ο Κώστας Τασούλας αναγκάστηκε να την αποδεχθεί, διότι αρκούν τα 2/5 των βουλευτών για να συγκληθεί» υπογράμμισε Στο Κόκκινο ο Γιώργος Κατρούγκαλος, ο οποίος ως μέλος της Εξεταστικής έχει καταλήξει στο συμπέρασμα ότι η στρατηγική της ΝΔ είναι μία: «Να μην έρθει τίποτα στο φως για να προστατευθεί ο Κ. Μητσοτάκης».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X