Χωρίς Κατηγορία

Φωτιές: Δύο συλλήψεις σε Χαϊδάρι και κέντρο της Αθήνας για εμπρησμό

Φωτιές: Δύο συλλήψεις σε Χαϊδάρι και κέντρο της Αθήνας για εμπρησμό
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Στη σύλληψη ενός άνδρα και μίας γυναίκας για εμπρησμό προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές, καθώς επιχείρησαν να βάλουν φωτιά σε δύο διαφορετικές περιοχές στην Αττική, ακόμα και στο κέντρο της Αθήνας.

Πρόκειται για έναν άνδρα ηλικίας 54 ετών που με τη χρήση αναπτήρα έκαιγε ξερόχορτα στο Χαϊδάρι, αλλά και μίας γυναίκας 29 ετών με καταγωγή από το Ιράν που επιχείρησε να προκαλέσει πυρκαγιά στην πλατεία Κουμουνδούρου βάζοντας φωτιά σε ξερά φύλλα.

Στην πρώτη περίπτωση, ο 54χρονος είχε προκαλέσει πυρκαγιά με χρήση αναπτήρα σε χαρτιά και ξερόχορτα χαμηλής βλάστησης στην είσοδο του οικισμού Αφαίας Σκαραμαγκά και διέφυγε πεζός, μέχρι την ακινητοποίηση του από αστυνομικούς που περιπολούσαν.

Η δεύτερη περίπτωση αφορά 29χρονη αλλοδαπή που έβαλε με αναπτήρα φωτιά μικρής έκτασης σε ξερά φύλλα στο έδαφος, πλησίον δέντρου σε πλατεία του κέντρου της Αθήνας. Αστυνομικοί έσπευσαν άμεσα, την κατέσβησαν, συνέλαβαν τη νεαρή γυναίκα και οδήγησαν την κατηγορούμενη στο οικείο τμήμα.

Οι συλληφθέντες, με τις δικογραφίες που σχηματίσθηκαν σε βάρος τους, οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X