Ελλάδα

Λύκοι κατασπάραξαν τη Βρετανίδα ακτιβίστρια – Την έκοψαν κομμάτια

Λύκοι κατασπάραξαν τη Βρετανίδα ακτιβίστρια – Την έκοψαν κομμάτια
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο
Φρικιαστικός ήταν τελικά ο θάνατος της Βρετανίδας ακτιβίστριας Σίλια Χολινγκγουόρθ, καθώς σύμφωνα με τον ιατροδικαστή Νίκο Κιφνίδι, που πραγματοποίησε τη νεκροψία, η 63χρονη έχασε τη ζωή της από επίθεση λύκων σε ερημική περιοχή της Ροδόπης.

Οι εφημερίδες στην Αγγλία κάνουν ειδική αναφορά στο ότι η γυναίκα, ενώ ήταν βαριά τραυματισμένη, τηλεφώνησε στην οικογένειά της και ζήτησε βοήθεια.

Υπενθυμίζεται ότι η 63χρονη εξαφανίστηκε την περασμένη Πέμπτη, όταν είχε επισκεφθεί τον αρχαιολογικό χώρο της Μαρώνειας και στη συνέχεια επέστρεφε στο κατάλυμά της.

Οι ομάδες διάσωσης εντόπισαν ανθρώπινα μέλη διαμελισμένα από ζώα, δύο ημέρες μετά…

Η επίθεση των άγριων ζώων ήταν, μάλιστα, τόσο άγρια που, όπως παρατήρησε ο κ. Κιφνίδης, ορισμένα από τα οστά της είχαν ανοίξει στα δύο από τα δαγκώματα ενώ το ακόμα πιο σοκαριστικό είναι ότι τμήματα του κορμιού της δεν βρέθηκαν ποτέ.

Κτηνίατρος βεβαίωσε ότι τα δαγκώματα που διαπιστώθηκαν στη σορό της Χελινγκγουόρθ δεν θα μπορούσαν σε καμία περίπτωση να είχαν προκληθεί από σκυλί.

Εκτίμηση για το τι συνέβη στην άτυχη γυναίκα, είναι πιθανότατα ότι χάθηκε όταν προσπάθησε να βρει το δρόμο της πίσω στο ξενοδοχείο της Μαρώνιας όπου διέμενε με αποτέλεσμα να βρεθεί σε μια απομονωμένη περιοχή 3-4χλμ. μακριά από τον αρχαιολογικό τόπο που φέρεται να ήθελε να επισκεφτεί.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X