Media

Μαρίνα Πατούλη: Την απιστία τη συγχωρώ αρκεί να μην τη μάθω

Μαρίνα Πατούλη: Την απιστία τη συγχωρώ αρκεί να μην τη μάθω
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ο παρουσιαστής και η πληθωρική πολιτικός ταξίδεψαν ως το Μπουένος Άιρες και ο Νίκος αποκάλυψε ότι η κυρία Πατούλη ετοιμάζεται να κάνει το πρώτο τηλεοπτικό της βήμα ως διαγωνιζόμενη στο σόου τραγουδιού που θα παρουσιάσει ο ίδιος στο OPEN.

Ανακαλύπτουν τα σοκάκια της πολύχρωμης Μπόκα. Βαδίζουν στα βήματα του τάνγκο και του πάθους των πορτένιος στον πεζόδρομο Καμινίτο. Περνούν από το Λα Μπομπονέρα, όπως είναι γνωστό το στάδιο Alberto J. Armando, ένας από τους σημαντικότερους ποδοσφαιρικούς «καθεδρικούς», μπλέκονται με τους ντόπιους στο δρόμο και ακούνε τις ιστορίες τους.

Κι από το παλιό λιμάνι των μεταναστών θα βρεθούν αμέσως μετά στο νέο λιμάνι με τους θεαματικούς ουρανοξύστες. Η πιο ακριβή περιοχή του Μπουένος Άιρες μονοπωλεί το ενδιαφέρον ντόπιων και τουριστών για ρομαντικές βόλτες δίπλα στο ποτάμι και τη «Γέφυρα των γυναικών», σήμα κατατεθέν της περιοχής και το μοναδικό έργο του Σαντιάγκο Καλατράβα στη Λατινική Αμερική.

Νίκος και Μαρίνα θυμήθηκαν ιστορίες από το παρελθόν στην πιο παλιά γειτονιά της πόλης, το Σαν Τέλμο, επισκέπτονται την πιο αριστοκρατική συνοικία του Μπουένος Άιρες, την Ρεκολέτα –με το πιο όμορφο βιβλιοπωλείο του κόσμου για το 2019, το El Ateneo Grand Splendid.

Ο Νίκος Κοκλώνης επισήμανε ότι:

«Έχω ταξιδέψει με πάρα πολλές γυναίκες καλεσμένες, το πιο ωραίο πόδι το έχει η κυρία Πατούλη. Ήταν πάρα πολύ κυρία σε όλο το ταξίδι, ήθελε να κερνάει συνέχεια. Ήταν πολύ συγκρατημένη στην αρχή μετά όμως ήταν έξω καρδιά».

Ενώ η Μαρίνα Πατούλη είπε ερωτώμενη για την απιστία ότι:

«Την απιστία τη συγχωρώ αρκεί να μην τη μάθω. Αν τη μάθω θα τα σπάσω, θα γίνει ένας χαμός, δεν θες να ξέρεις.

Θεωρώ κάθε σύζυγος και γυναίκα που σέβεται τον εαυτό της, θα κάνει πίσω τόσο όσο πιστεύει ότι δεν θίγεται η αξιοπρέπεια της» τόνισε στην εκπομπή Celebrity Travel.

«Δέχεται φλερτ αλλά το διασκεδάζω γιατί βλέπω μερικές φορές πόσο γραφικές γίνονται κάποιες γυναίκες… Μου άρεσε πολύ το μυαλό του, η σκέψη του, το χιούμορ του. Δεν ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά» σχολίασε…

https://www.instagram.com/p/B3_0A1vFyKD/

Δείτε ακόμη:

Τσίπρας… τρολάρει Μητσοτάκη για το Google και την Makedonia! «Ο μπαγάσας…»

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X