Ελλάδα

Μπακογιάννης ο καλύτερος καθαριστής της Αθήνας…

Μπακογιάννης ο καλύτερος καθαριστής της Αθήνας…
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Τι σου κάνει η άτιμη η εξουσία. Μέχρι την πλατεία Συντάγματος φτάνεις να καθαρίζεις ο ίδιος. Κοτζάμ δήμαρχος Αθήνας και μέλος της “αγίας οικογένειας” χρησιμοποιείς κάθε μέσο για να αναρριχηθείς στον πρώτιστο στόχο και σκοπό της ζωής, την πρωθυπουργία της χώρας.

Αλλά και έτσι, ο Προβοκάτορας, παρότι προβοκάρει, οφείλει να πει συγχαρητήρια στον Κώστα Μπακογιάννη, ο οποίος επιμελείται προσωπικά της καθαριότητας της πλατείας Συντάγματος.

Αν ο δρόμος για την πρωθυπουργία, περνά επικοινωνιακά από την ανάγκη του δημάρχου να γίνει ακόμα και καθαριστής, λέμε συγχαρητήρια, γιατί αυτή η ρημάδα η πρωτεύουσα, που υποβαθμίστηκε σε απίστευτο βαθμό επί Γιώργου Καμίνη, έχει ανάγκη από πολλές παρεμβάσεις και μία εξ΄ αυτών είναι και η καθαριότητα.

Τώρα αν χρησιμοποιείται και επικοινωνιακά, θα πούμε πως στη σημερινή εποχή, όλα κολυμπούν στο επικοινωνιακό περιβάλλον και ο καλύτερος κολυμβητής θα ξεχωρίσει. Και ο Κώστα Μπακογιάννης φαίνεται να γνωρίζει καλό επικοινωνιακό κολύμπι. Αν από αυτό κερδίζουν και οι πολίτες της Αθήνας, ε, τότε τόσο το καλύτερο.

Ο Προβοκάτορας

Απολαύστε τον επικοινωνιακό κολυμβητή Κώστα Μπακογιάννη στον καθαρισμό της πλατείας Συντάγματος…

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X