Πολιτική

Παπαχριστόπουλος: Δεν θα πάω στο συλλαλητήριο, ούτε τα εγκρίνω

Παπαχριστόπουλος: Δεν θα πάω στο συλλαλητήριο, ούτε τα εγκρίνω
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ο Θανάσης Παπαχριστόπουλος, ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων, εξέφρασε την αντίθεσή του για τα συλλαλητήρια.

Ο κ. Παπαχριστόπουλος, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, είπε ότι δεν εγκρίνει τα συλλαλητήρια και υπογράμμισε: «Ούτε πήγα στο συλλαλητήριο, ούτε θα πάω, γιατί πιστεύω ότι τα εθνικά θέματα δεν λύνονται με συναίσθημα, λύνονται με λογική».

Όπως ανέφερε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ, σε λεπτά εθνικά θέματα που είναι σε εξέλιξη να τα αφήνουμε στους ειδικούς να τα λύσουν.
Ερωτηθείς αν έρθει όνομα «Μακεδονία» στην Βουλή τι θα πράξει, σημείωσε: «εμείς στα τρία χρόνια έχουμε σεβαστεί και είμαστε αρραγής. Σεβόμαστε όλοι τον πρόεδρο του κόμματος που λέγετε Πάνος Καμμένος. Ποτέ κανένας δεν αγνόησε πρότασή του[…].
«Ας πάω σπίτι μου εγώ και οποιοσδήποτε άλλος, πάνω όμως από οποιοδήποτε κομματικό συμφέρον, είναι το συμφέρον της χώρας. Να πάω σπίτι μου, δεν έχω πρόβλημα. Η παραίτησή μου είναι στο γραφείο του προέδρου και του έχω πει ότι αν ο ίδιος εκτιμήσει –γιατί κάτι ανεξαρτητοποιήσεις και κάτι τέτοια τα θεωρώ καραγκιοζιλίκια– ότι κάνω κακό “μπορείτε να την ενεργοποιήσετε και την παραδίδω την έδρα χθες”» , επεσήμανε σε άλλο σημείο ο κ. Παπαχριστόπουλος.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X