Χωρίς Κατηγορία

Σε μεγάλο πανικό το Μαξίμου επιδίδεται σε “μαύρη” προπαγάνδα

Σε μεγάλο πανικό το Μαξίμου επιδίδεται σε “μαύρη” προπαγάνδα
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Πρέπει να είναι πολύ μεγάλος ο πανικός που έχει καταλάβει τους ενοίκους του Μαξίμου για να επιδίδονται σε πάροχο λόγια αλά Μαυρογιαλούρου και μαύρη προπαγάνδα. Τελευταίο επεισόδιο από τον Άκη Σκέρτσο ο οποίος προχώρησε σε μία πρωτοφανή ενέργεια.

Εμφάνισε το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους (ΓΛΚ) ως κομματικό φέουδο της Νέας Δημοκρατίας. Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος μιλώντας στον ΣΚΑΪ είπε συνειδητά ψέματα, ισχυριζόμενος ότι το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους κοστολόγησε το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ και το έβγαλε ότι στοιχίζει 21 δισ. ευρώ το χρόνο (αντί για 5,5 δισ. ευρώ σε ετήσια βάση).

Συγκεκριμένα, ο Άκης Σκέρτσος μιλώντας στον Γιώργο Αυτιά, έψαξε τα χαρτιά που είχε μπροστά του και άρχιζε να ανεμίζει ένα ανυπόγραφο και χωρίς σφραγίδα έγγραφο, υποστηρίζοντας ότι προέρχεται από το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους. «Εγώ θέλω να σας δώσω αυτό κύριε Αυτιά. Το πρόγραμμα Τσίπρα, 83 δισ. ευρώ κοστολογημένα από το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους. Όταν θα έρθει ο κύριος Τσίπρας και κάποιο στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, να του το δείξετε αυτό. Είναι η κοστολόγηση μέτρο μέτρο αυτά που έχει υποσχεθεί ο ΣΥΡΙΖΑ, σαν να μην έχει μάθει τίποτα. Είναι περίπου 20 – 21 δις. ευρώ το χρόνο» είπε.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X