Χωρίς Κατηγορία

Ξεκίνησαν οι προεκλογικές κινήσεις στο Διδυμότειχο

Ξεκίνησαν οι προεκλογικές κινήσεις στο Διδυμότειχο
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Η προεκλογική περίοδος για τις Αυτοδιοικητικές εκλογές της 26ης Μαίου 2019 που θα αναδείξει τους νέους δημάρχους ξεκίνησε στο Διδυμότειχο, με συγκέντρωση-ομιλία του στρατιωτικού Θόδωρου Σκίνδρη – Υποψήφιο Δήμαρχο Διδυμοτείχου.

Την κάθοδο της παράταξης «Νέο Ξεκίνημα» για τον δήμο Διδυμοτείχου, ανακοίνωσε ο επικεφαλής της παράταξης Θεόδωρος Σκίνδρης.

«Όπως κάθε άνθρωπος έτσι και κάθε κάτοικος του Διδυμότειχου έχει το αναφαίρετο δικαίωμα να ονειρεύεται και να παλεύει για ένα καλύτερο αύριο. Με πίστη στις δυνατότητες του τόπου και των ανθρώπων του, να συμπορευτούμε όλοι μαζί προκειμένου να αναστρέψουμε την οδυνηρή πορεία ερημοποίησης της περιοχής μας ,χτίζοντας παράλληλα προϋποθέσεις για ένα καλύτερο αύριο[…]Ο χρόνος αναμονής έχει τελειώσει και η ανάγκη για εφαρμογή ενός άλλου σχεδίου δράσης σε όλα τα επίπεδα είναι καθήκον και υποχρέωση όλων μας »

Ποιος είναι ο Θεόδωρος Σκίνδρης

Ο Θεόδωρος Σκίνδρης γεννήθηκε στην Χαλκίδα το 1969- κατοικεί στο Διδυμότειχο, είναι Στρατιωτικός και παντρεμένος με τρία παιδιά.

Στον πολιτικό χώρο τον συναντάμε το 2014 όταν ήταν υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με τον συνδυασμό ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ – ΘΡΑΚΗ – ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ στην περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

Ο Συνδυασμός του «Νέο Ξεκίνημα» προσπαθεί να αντιπαραθέσει ένα πρόγραμμα για τη βελτίωση της καθημερινότητας των δημοτών.

Σκοπός του είναι η αλλαγή με νέα πρότυπα με σκοπό την πλήρη αναβάθμιση του Δήμου Διδυμοτείχου, με κύριους συνοδοιπόρους την Νεολαία.

Ο Θεόδωρος Σκίνδρης θεωρεί υποχρέωση του να αντιμετωπίσει με σεβασμό και πραγματική βούληση στα προβλήματα των συνανθρώπων μας της τρίτης ηλικίας και να τους βοηθήσει στη διασφάλιση μιας αξιοπρεπούς καθημερινότητας…

Στην συγκέντρωσή του πριν λίγες μέρες στην πλατεία του Διδυμότειχου ανέφερε χαρακτηριστικά ότι σκοπός του είναι ένα διαφορετικό Διδυμότειχο…

Σημειώνεται, ότι ο Θεόδωρος Σκίνδρης είναι γνωστός και στον χώρο του ποδοσφαίρου ως Διαιτητής εδώ και τριάντα χρόνια.

 

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X