Διεθνή

Υπουργός Δικαιοσύνης ΗΠΑ: Σοβαρές παρατυπίες στη φυλακή όπου πέθανε ο Έπσταϊν (pics&vid)

Υπουργός Δικαιοσύνης ΗΠΑ: Σοβαρές παρατυπίες στη φυλακή όπου πέθανε ο Έπσταϊν (pics&vid)
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ο Υπουργός Δικαιοσύνης των ΗΠΑ William Barr ανακοίνωσε τη Δευτέρα ότι το Τμήμα Δικαιοσύνης έχει μάθει για «σοβαρές παρατυπίες» στη ομοσπονδιακή φυλακή υψηλής ασφαλείας της Νέας Υόρκης, όπου ο δισεκατομμυριούχος Τζέφρι Εσπτέιν πέθανε σε φαινομενική αυτοκτονία το Σάββατο, σύμφωνα με το αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο NBC .

Ο William Barr είπε στο συνέδριο της Αστυνομίας στη Νέα Ορλεάνη χθες το απόγευμα ότι η υπόθεση είναι σημαντική, και θύμωσε όταν έμαθε για την «αποτυχία να εξασφαλίσει επαρκώς την ασφάλεια του Epstein το σωφρονιστικό σύστημα» παρότι βρισκόταν υπό ειδικό καθεστώς προστασίας ,στην συγκεκριμένη φυλακή.

Ο Epstein βρέθηκε «στη θέση του εμβρύου» στο κελί του με σημάδια στο λαιμό του. Να σημειώσουμε, ότι ενώ θα έπρεπε να είναι σε συνεχή παρακολούθηση σε ειδικό καθεστώς, και ενώ θα έπρεπε να βρίσκεται με άλλον κρατούμενο μαζί, κατά τη στιγμή του θανάτου του δεν υπήρχε αστυνομικός έξω από το κελί του, σύμφωνα με την NBC News .

Jeffrey Epstein: Θεωρίες συνωμοσίας για το θάνατο του χρηματιστή

Ενώ ο θάνατος του Epstein δεν είναι η πρώτη αναφερθείσα περίπτωση αμέλειας του προσωπικού και οι ελλείψεις υποδομής της εγκατάστασης τόνισε ο Υπουργός Δικαιοσύνης των ΗΠΑ.

Αποτέλεσμα εικόνας για William BARR Jeffrey Epstein

Η αυτοκτονία του Epstein θα βρίσκετε επί του παρόντος, υπό έρευνα από το Γραφείο του Γενικού Επιθεωρητή του FBI και του Υπουργείου Δικαιοσύνης. Ο Barr σημείωσε ότι δεν θα σταματήσει η δίωξη για τις υποθέσεις του Epstein, εμπορίας και σεξουαλικής κακοποίησης ανήλικων κοριτσιών. «Οι εμπλεκόμενοι θα λογοδοτήσουν» για την υπόθεση, τόνισε.

«Επιτρέψτε μου να σας διαβεβαιώσω ότι η υπόθεση θα συνεχιστεί ενάντια σε όποιον ήταν συνεργάτης με τον Epstein», είπε ο Barr. «Οποιοσδήποτε συνωμότης δεν πρέπει να επαναπαυθεί. Τα θύματα αξίζουν δικαιοσύνη .»Î‘ποτέλεσμα εικόνας για William BARR Jeffrey Epstein

Αξίζει να σημειώσουμε, ότι η κατάσταση περιπλέκεται ακόμη περισσότερο από το Σάββατο με την έντονη συνωμοσιολογία στο Διαδίκτυο. Ενώ ο Ντόναλντ Τράμπ ανακάλεσε τον ισχυρισμό του ότι ο Μπιλ και η Χίλαρι Κλίντον είχαν παίξει κάποιο ρόλο στο θάνατο του Τζέφρι Εσπτέιν .

Επιμέλεια Ελένη Νιζάμη

Δείτε ακόμη:

Υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς και σήμερα-Ηλιοφάνεια σε ολόκληρη τη χώρα

Η «χρυσή» ταινιοθήκη του MEGA βγαίνει σε πλειστηριασμό και ο Μαρινάκης καραδοκεί

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X