Χωρίς Κατηγορία

Ζώδια: Οι τελευταίες προβλέψεις για το 2018

Ζώδια: Οι τελευταίες προβλέψεις για το 2018
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο
Έφτασε στο τέλος και αυτή η χρονιά και η Μαρία Ισαβέλα κάνει για τα ζώδια τις τελευταίες προβλέψεις για το 2018. Και Καλή Χρονιά….
ΚΡΙΟΣ
Σημαντικές συναντήσεις με άτομα που μπορούν να σας βοηθήσουν και να προχωρήσουν τα σχέδια σας στον επαγγελματικό και εργασιακό σας χώρο. Θετικές εξελίξεις που σας δίνουν ευκαιρίες να αυξήσετε τα οικονομικά σας. Μικρά οικογενειακά προβλήματα σας ανησυχούν ενώ στα προσωπικά σας  υπάρχει μια ηρεμία και για μερικούς ένα ξεκούραστο διήμερο.
ΤΑΥΡΟΣ 
Στα προσωπικά σας υπάρχει μια ισορροπία  και σταθερότητα ενώ στον εργασιακό σας χώρο υπάρχει συνεργασία χωρίς αντιζηλίες. Προσοχή σε ιώσεις και νa αποφεύγετε τις υπερβολές με τα φάρμακα. Η εβδομάδα αυτή βοηθά πολύ τον επαγγελματικό τομέα και κυρίως τις ομαδικές προσπάθειες που στο μέλλον θα σας φέρει μία άνοδο στα οικονομικά σας.
ΔΙΔΥΜΟΙ 
Κοινωνικές υποχρεώσεις και δημόσιες σχέσεις αυτή την εβδομάδα σας κάνουν χαρούμενους και δημιουργικούς. Ασχολείστε με δημόσιες σχέσεις και με νέες γνωριμίες με άτομα τα οποία στο μέλλον θα σας φανούν χρήσιμα στον επαγγελματικό σας χώρο. Ήσυχες και χαλαρωτικές στιγμές  κοντά σε αγαπημένα οικογενειακά  πρόσωπα.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ 
Συνάντηση με κάποιο αγαπημένο πρόσωπο που έχετε πολλά χρόνια να δείτε σας δίνει χαρούμενη διάθεση.
Κάποιες κινήσεις του παρελθόντος στον επαγγελματικό τομέα αρχίζει σιγά -σιγά να σας δίνει οικονομικά
οφέλη τα οποία στο μέλλον θα αυξηθούν και θα βελτιωθούν. Η ευελιξία του λόγου, σας βοηθά να είστε διπλωμάτες και να φέρνετε ηρεμία στον προσωπικό τομέα.
ΛΕΩΝ
Τα εργασιακά σας όπως και τα επαγγελματικά σας βρίσκονται σε  ανοδική πορεία και  είναι ευκαιρία να  υλοποιήσετε τα σχέδια σας. Πολλή δουλειά και άγχος για τα οικονομικά σας. Αποφύγετε τις άσκοπες σπατάλες και τις τάσεις υπερκαταναλωτισμού. Μία πρόταση που είχατε κάνει στο παρελθόν ευδοκιμεί και αυτό σας κάνει δημιουργικούς και δυνατούς.
 ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Πολλή δουλειά και εκνευρισμός στα επαγγελματικά σας και γενικά στον εργασιακό χώρο κυριαρχεί πίεση που σας φέρνει μία κούραση ψυχική και σωματική. Προγραμματίστε ένα μικρό ταξίδι με το ταίρι σας που έχετε λίγο παραμελήσει. Τα οικονομικά σας θέλουν καλύτερη διαχείριση ενώ στο οικογενειακό τομέα αφιερώστε λίγο περισσότερο χρόνο.
ΖΥΓΟΣ  
Αυτό τον καιρό για πολλούς από σας τα συναισθηματικά  απασχολούν τον περισσότερο χρόνο σας για άλλους θετικά και για άλλους αρνητικά. Στον επαγγελματικό και εργασιακό τομέα τα πράγματα είναι δύσκολα αλλά  με τον καιρό, θα πάρουν ανοδική  πορεία. Προσοχή στα οικογενειακά  προβλήματα αντιμετωπίστε τα με  διπλωματία.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η αυτοπεποίθηση σας είναι ανεβασμένη κάτι που κάνει καλό τόσο στα προσωπικά σας όσο και στα επαγγελματικά σας. Αυτό έχει προέκταση και στα οικονομικά σας , κάνετε θετικές  κινήσεις με αποτέλεσμα να βλέπετε μία μικρή αλλά σταθερή άνοδο. Καλό θα ήταν ν ασχοληθείτε  με δημόσιες σχέσεις και να διασκεδάζετε περισσότερο με τους φίλους σας.
ΤΟΞΟΤΗΣ  
Έχετε πολλή καλή διάθεση και έχετε λίγο πολύ κάτι καλό να περιμένετε τόσο στον εργασιακό σας χώρο όσο και στα προσωπικά σας. Εξελίξεις ευχάριστες σας περιμένουν από κοντινά συγγενικά σας πρόσωπα και από το ταίρι σας. Ένα χαρούμενο διήμερο  ταξίδι με το ταίρι σας θα σας δώσει ηρεμία και ξεκούραση.Προσοχή στην διατροφή σας.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Προχωρήστε την ζωή σας και μην κολλάτε στο παρελθόν και μην αναπολείτε καταστάσεις που σας έχουν πληγώσει και σας έχουν ταλαιπωρήσει. Μην χάνετε τον χρόνο σας και αναλύετε καταστάσεις που σας έχουν πληγώσει και ταλαιπωρήσει. Προβληματίζεστε από ξαφνικά έξοδα  που σας βγάζουν από τον οικονομικό προυπολογισμό σας και σας στενοχωρούν.
 ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Αυτό τον καιρό είστε ιδιαίτερα κοινωνικοί και κερδίζετε εντυπώσεις, πρόσωπα και καταστάσεις. Αυτό  παίζει σημαντικό ρόλο τόσο στα επαγγελματικά σας όσο και στα εργασιακά σας με αποτέλεσμα να έχετε επιτυχία και οφέλη. Όσοι σκέφτεστε νέα ξεκινήματα να προσέχετε τους συνεργάτες σας και να μην είστε τόσο ευκολόπιστοι και να έχετε λογικές απαιτήσεις.
ΙΧΘΥΕΣ
Αυτόν τον καιρό σας απασχολούν  πολύ τα οικονομικά σας  και έχετε αφήσει λίγο πίσω τα προσωπικά σας και τα οικογενειακά. Είναι καιρός να ασχοληθείτε με τα επαγγελματικά σας σχέδια που έχετε αφήσει στο συρτάρι πολύ καιρό και να κάνετε νέο ξεκίνημα, που με κατάλληλους χειρισμούς θα σας φέρει στο μέλλον οφέλη και  επιτυχία.
Μαρία-Ισαβέλα

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X