PET

Αράχωβα – Ολιβερ: «Υπάρχει επιχείρηση συγκάλυψης» – Επίθεση στον υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη

Αράχωβα – Ολιβερ: «Υπάρχει επιχείρηση συγκάλυψης» – Επίθεση στον υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Μία τεράστια ρουκέτα εξαπολύει η πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομάδας κατά της Κακοποίησης Ζώων. «Υπάρχει επιχείρηση συγκάλυψης. Ξέρουν ποιος το έκανε και δεν το λένε» υποστήριξε  λέγοντας ευθέως ότι με τις δηλώσεις που έκανε τις προηγούμενες ημέρες ο ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, Κώστας Κατσαφάδος, «ξεπλένει» την Αράχωβα.

Η Μάρθα Πουλτίδου μιλώντας στο Open, ανέφερε ότι δεν υπάρχει ούτε μία περίπτωση στο δισεκατομμύριο η κακοποίηση του Όλιβερ να έγινε από αγέλη σκύλων.

Παράλληλα, η πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομάδας κατά της Κακοποίησης Ζώων ανέφερε ότι εντοπίζονται σοβαρές παραλείψεις από τις δημόσιες υπηρεσίες όσον αφορά στη διαδικασία διερεύνησης του βασανισμού και θανάτου του οκτάχρονου χάσκι.

«Από τη στιγμή που πεθαίνει ένα ζώο μετά από μια τέτοια ιστορία και έχει πάει στον κτηνίατρο, έχει κληθεί η αστυνομία και έχει σχηματιστεί δικογραφία,  θα έπρεπε να γίνει κατάσχεση της σορού του σκύλου από την αστυνομία, να βρεθεί φορτηγό ψυγείο από την κτηνιατρική υπηρεσία της Περιφέρειας και παραδοθεί στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας που υπάρχουν ιατροδικαστές», ανέφερε χαρακτηριστικά η Μάρθα Πουλτίδου.



 

Μιλώντας νωρίτερα στο Open ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη άλλαξε τις δηλώσεις που είχε κάνει προ ημερών λέγοντας ότι «θα καθαρίσει το όνομα της Αράχωβας». Στη συνέντευξή του σήμερα (14/12) υποστήριξε ότι δεν θέλει να προκαταλάβει τις ανακοινώσεις της αστυνομίας και ότι το πόρισμα θα βγει την ερχόμενη εβδομάδα.

Ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη στη συνέχεια ρωτήθηκε: «Άρα δεν μπορούμε να πούμε ότι δεν ήταν ανθρώπινος παράγοντας» και απάντησε:

 

«Ποτέ δεν θα το πω,  αλλά δεν μπορεί με αφορμή  μια ενδεχόμενη δολοφονική ενέργεια κάποιου πολίτη να κατηγορείται μια πόλη ολόκληρη».

Το σχετικό απόσπασμα από το λεπτό 19:23 στο βίντεο που ακολουθεί.

 



 

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X