PET

Κοριτσάκι ξεσπά σε λυγμούς όταν βλέπει το κουταβάκι που της δώρισε η μαμά της 

Κοριτσάκι ξεσπά σε λυγμούς όταν βλέπει το κουταβάκι που της δώρισε η μαμά της 
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Η 37χρονη Άμι Μόργκαν αποφάσισε να πάρει ένα κουταβάκι στην 9χρονη κορούλα της Έσμε και να της κάνει έκπληξη, όταν θα επέστρεφε από το σχολείο.

Η μαμά από το Νορθάμπτον της Βρετανίας ήξερε ότι με το σκυλάκι θα έκανε την κόρη της πολύ ευτυχισμένη.

«Ζητάει ένα σκυλάκι εδώ και περίπου 6 χρόνια» λέει η Άμι.

«Τράβηξα βίντεο με την αντίδρασή της, γιατί ήξερα ότι δεν είχε ιδέα. Αν και είμαι μια πολύ ανοιχτόμυαλη μαμά, ήμουν πολύ αυστηρή όλα αυτά τα χρόνια που της αρνιόμουν το σκυλάκι. Οπότε ήταν μια μεγάλη έκπληξη για αυτήν» εξηγεί η 37χρονη μητέρα για την κόρη της.

«Ο δίχρονος γιός μου ο Έλι υποφέρει από μια πάθηση που ονομάζεται κρανιοσυνόστωση» λέει η Άμι και αυτός είναι ουσιαστικά ο λόγος που την έκανε να αλλάξει άποψη για το σκυλί.

«Σύντομα πρόκειται να χειρουργηθεί και θα είναι στο νοσοκομείο για αρκετές εβδομάδες. Γι’ αυτό ήθελα να βρω έναν φίλο για την Έσμε, να περνούν χρόνο μαζί και να της αποσπά την προσοχή απ’ αυτή τη δύσκολη κατάσταση» λέει η μαμά για το κουταβάκι.

Μόλις η μικρή είδε το σκυλάκι για πρώτη φορά βούρκωσε, αλλά δεν ήταν η μόνη που συγκινήθηκε.

«Αρχικά, ανέβασα το βίντεο μόνο για τους φίλους μου στο Facebook». Πολλοί άνθρωποι σχολίασαν πόσο γλυκό και χαριτωμένο ήταν το περιστατικό με τη μικρή της κόρη.

«Το έδειξα σε μια φίλη και κατέληξε να κλαίει κι αυτή. Έπειτα από αυτό, σκέφτηκα ότι πρέπει να το μοιραστώ με όλους στο TikTok» αιτιολογεί η 37χρονη μαμά την απόφασή της να δημοσιεύσει το βίντεο στο δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

«Προκάλεσε μεγάλες αντιδράσεις, κάτι που χαροποίησε ιδιαιτέρως» λέει η νεαρή μητέρα.

«Είμαι ανύπαντρη μητέρα, αγαπώ τα παιδιά μου πάρα πολύ και θα έκανα τα πάντα για να είναι χαρούμενα» τονίζει η 37χρονη Άμι από τη Μεγάλη Βρετανία.

Δείτε το βίντεο:

 

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X