Πολιτική

Απίστευτο: Ο Περιφερειάρχης Αγοραστός αυτοθαυμάζεται την ώρα που υπάρχουν νεκροί και αγνοούμενοι

Απίστευτο: Ο Περιφερειάρχης Αγοραστός αυτοθαυμάζεται την ώρα που υπάρχουν νεκροί και αγνοούμενοι
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Είναι αδιόρθωτοι, είναι ανάλγητοι και αμετανόητοι ταυτόχρονα, την ώρα που η Θεσσαλία έχει βουλιάξει από τις πλημμύρες, έχουν χαθεί ανθρώπινες ζωές και υπάρχουν ανυπολόγιστες ζημιές, ο περιφερειάρχης Κώστας Αγοραστός, συνεχίζει να διαφημίζει αντιπλημμυρικά έργα ως κατόρθωμά του στα κανάλια.

Με τηλεοπτικό σποτ που εμφανίστηκε μεταξύ ρεπορτάζ για τις καταστροφές η περιφερειακή διοίκηση αυτοθαυμάζεται. Δεν έχει καθόλου τσίπα.

Δεν είναι καθόλου τυχαίο, όμως. Στο ΕΣΠΑ που εγκρίθηκε στις 23 Απριλίου 2023 προβλέπονται για την Περιφέρεια Θεσσαλίας 9,3 εκατ. ευρώ για αντιπλημμυρικά έργα και 2,9 εκατ. για διαφήμιση και προβολή!

««Την ίδια ώρα στο ΕΣΠΑ έχουν εγκριθεί 25 εκατ. για οδικούς κόμβους και 12 εκατ. για τροχαίο υλικό», σχολίασε μιλώντας το documentonews.gr ο υποψήφιος περιφερειάρχης Δημήτρης Κουρέτας. «Αυτές οι προτεραιότητες δείχνουν ποιος είναι ο κύριος Αγοραστός», συμπλήρωσε.

Ενα άλλο σχόλιο αναρτήθηκε στο Facebook. «Ντροπή», γράφει η Ολυμπία Τελιγιορίδου, «να σταματήσουν τουλάχιστον τώρα το προκλητικό τηλεοπτικό σποτ από σεβασμό στους νεκρούς».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X