Παρασκήνιο

Αποκάλυψη σοκ! Ο Τσίπρας έριξε τους Δίδυμους Πύργους, έφαγε τον μολυσμένο παγκοκλίνο, σταύρωσε τον Ιησού! video

Αποκάλυψη σοκ! Ο Τσίπρας έριξε τους Δίδυμους Πύργους, έφαγε τον μολυσμένο παγκοκλίνο, σταύρωσε τον Ιησού! video
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Σίγουρα η φράση του Κυριάκου Μητσοτάκη στη Βουλή «εσείς μας βάλατε στα μνημόνια κ. Τσίπρα» θα μείνει στην πολιτική ιστορία του τόπου ως ένα από τα κορυφαία ψεύδη που έχουν εκτοξευθεί εντός του Κοινοβουλίου από πρωθυπουργό προς τον πολιτικό του αντίπαλο.

Δείτε την… ιστορική στιγμή

Θα μείνει, όμως, στην ιστορία και ως μια από τις επιθεωρησιακού τύπου φράσεις που εκτόξευσε πρωθυπουργός και προκάλεσε την έκρηξη χιουμοριστικών και καυστικών σχολίων.

Έτσι οι χρήστες του Twitter δίνουν ρέστα με καυστικά και χιουμοριστικά σχόλια κατά του πρωθυπουργού  αλλά και με ιδέες για τις επόμενες ψευδείς κατηγορίες που μπορεί να εκτοξεύσει κατά του Αλέξη Τσίπρα. Σταχυολογήσαμε ορισμένα από τα πλέον ευφάνταστα.

«Πυρά» Τσίπρα στην κυβέρνηση: Ο κ. Μητσοτάκης παριστάνει ότι πρωθυπουργεύει σε μία άλλη χώρα – Ο εθισμός σας εμφανής στα συμφέροντα!

Όπως ότι έριξε τους δίδυμους πύργους, ξεπούλησε την Ατλαντίδα, έκανε την αποστασία του 1965, έκλεψε την ωραία Ελένη, παρέδωσε την Πόλη στους Οθωμανούς το 1453, προκάλεσε την κλιματική αλλαγή, σταύρωσε τον Ιησού.

Δείτε μερικά μόνο από τα αμέτρητα σχόλια

https://twitter.com/niemandsrose/status/1463049927794298881?s=20

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X