Media

Χυδαίος ο Κανάκης που δηλώνει ανήξερος-Αποκαλύψεις δημοσιογράφου

Χυδαίος ο Κανάκης που δηλώνει ανήξερος-Αποκαλύψεις δημοσιογράφου
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Δεν πίστευα ότι οι έτεροι τρεις φορούν αρβύλες που δεν μυρίζουν άσχημα. Δεν πίστευα ότι δεν ήξεραν τίποτα για τη δράση του Στάθη Παναγιωτόπουλου. Ηταν διαίσθηση. Ομως, δεν είχα ενδείξεις πολύ περισσότερο δεν είχα αποδείξεις και γι΄ αυτό απέφυγα να γράψω τη γνώμη μου.

Το κείμενο, όμως, της συναδέλφου Τζούλης Αγοράκη για τον Κανάκη επιβεβαιώνει τη άκρατη σεξιστική συμπεριφορά και φανερώνει πως η παρέα είναι πολύ πιθανό να μοιραζόταν μυστικά σαν αυτά του Στάθη Παναγιωτόπουλου και μάλιστα να χαχάνιζε και να έκανε αυτό τη χυδαία πλάκα των ματσό της βαλκανικής χερσονήσου.

Μιλάω για πλάκα γιατί οι “Αρβύλα”  ουδόλως κάνουν χιούμορ. Πλάκα κάνουν και τις περισσότερες φορές χοντροκομμένη. Το χιούμορ είναι μία λεπτή, ευαίσθητη προσέγγιση με διάθεση και διακρίνεται για την ευφυΐα, τη σπινθηροβόλα ματιά. Είναι ένα τσίμπημα που δεν προσβάλλει.

Κάτι εντελώς διαφορετικό δηλαδή από αυτό που έκαναν και κάνουν οι “Αρβύλα’.

Θανάσης Λυρτσογιάννης

Διαβάστε το κείμενο της Τζούλης Αγοράκη για τον Κανάκη και θα καταλάβετε πολλά

«Πάει περισσότερο από δεκαετία που βρέθηκα σε ένα κοινό τραπέζι με τον Κανάκη, είχε έρθει μόλις από Θεσσαλονίκη, ήρθε αργοπορημένος, παρήγγειλε το φιλέτο του, έλεγε τα χωρατά του, γελούσε και κάποια στιγμή βλέπει όρθιες κάτι νόστιμες κοπελίτσες και αρχίζει τα χυδαία και σεξιστικά αστεία, αδιαφορώντας για εμάς που ήμασταν στο τραπέζι. Ήταν τόσο χυδαίος ο λόγος του, που αναγκάστηκα να τον συνετίσω, γιατί η βραδιά είχε πάρει μια δυσάρεστη τροπή. Και τότε με κοιτάει με ύφος μπλαζέ και περιπαιχτικό και μου λέει με τη θεσσαλονικιώτικη αξάν του: “Κούκλα μου μάλλον θα έχεις πολύ καιρό να κάνεις σεξ”. Το είπε ακόμα πιο χυδαία.

Μπορεί ο άνθρωπος να έχει δεκάδες αρετές, αλλά στο δικό μου μυαλό έτσι κλείδωσε. Για μένα, αυτός και η κομπανία του έχουν μια κοινή αισθητική. Δεν τα βάζω βέβαια στο ίδιο τσουβάλι. Άλλο πράγμα λέω σεξιστικά αστεία και άλλο ανεβάζω πορνογραφικό υλικό. Αλλά αδυνατώ να πιστέψω την πλήρη άγνοιά τους… επί του θέματος. Νομίζω, μαζί σαν ψηφιδωτό ο ένας δίπλα στον άλλο συνθέτουν αυτό το μωσαϊκό του “Ελληνάρα”, που ενώ τεντώνει το χέρι του και τόσο φτάνει, κάνει ένα άλμα και αρπάζει άτσαλα ό,τι βρει μπροστά του, λερώνοντας το», κατέληξε η δημοσιογράφος.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X