Πολιτική

Επικό τρολάρισμα από ΙΚΕΑ και Πλαίσιο στην ελληνική αστυνομία για τον πίνακα του Πικάσο (pics)

Επικό τρολάρισμα από ΙΚΕΑ και Πλαίσιο στην ελληνική αστυνομία για τον πίνακα του Πικάσο (pics)
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Το βίντεο με τον πίνακα του Πικάσο, που βρέθηκε, να πέφτει κάτω και τον αστυνομικό να τον σηκώνει και να τον ξαναβάζει στη θέση του σαν ήταν ένα απλό πακέτο που έπεσε και τον ανάγκασε να σκύψει να το πιάσει το έχουμε δει πάνω από δεκάδες φορές από χτες.

Κανείς από τους αστυνομικούς δεν φορούσε γάντια, δεν υπήρχε φροντίδα για τον κατάλληλο φωτισμό, για να μην υποστεί καμία ζημιά το έργο, δεν υπήρχε κανένα προστατευτικό κάλυμμα.

Μέσα σε όλα τα τρολ tweets που γέμισαν το Twitter με αφορμή αυτή την τόσο σουρεάλ για τα ελληνικά δεδομένα σκηνή, το καλύτερο τρολάρισμα που στην τελική είναι και χρήσιμο, το έκανε η ΙΚΕΑ.

Με ανάρτησή της στο Facebook, η εταιρία που έχει σώσει τα σπίτια μας, προμοτάρει ένα ράφι στήριξης κορνίζας, με λεζάντα “Ιδέες δίνουμε” και τα hashtags #picasso και #oops μέσα στο εικαστικό.

Επίσης το Πλαίσιο εμπνεύστηκε να διαφημίσει βάσεις για τηλεόραση με τον πίνακα του Πικάσο και με την ατάκα «Στηρίζουμε ότι έχει αξία».

Αλλά κι εμείς σαν eretikos που δεν είμαστε εταιρία που πουλάει προϊόντα θα προτείνουμε στο υπουργείο την κλασσική εγγυημένη Ελληνική πατέντα!

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X