Παρασκήνιο

Επιμένει ο Λοβέρδος στον… ανένδοτο εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ παρά την δημόσια χλεύη!

Επιμένει ο Λοβέρδος στον… ανένδοτο εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ παρά την δημόσια χλεύη!
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ο Ανδρέας Λοβέρδος εξακολουθεί να… διαρρηγνύει τα ιμάτιά για τα «σενάρια περί δήθεν προοδευτικής διακυβέρνησης με τον ΣΥΡΙΖΑ», εάν εκλεγεί στην ηγεσία του κόμματος του ΚΙΝΑΛ.

Με νέα ανάρτησή του στο Twitter, ο υποψήφιος για την προεδρία του ΚΙΝΑΛ δήλωσε πως «στο ίδιο σχήμα με Σπίρτζη, Ραγκούση, Ξενογιαννακοπούλου και Κουρουμπλή δεν πρόκειται να βρεθούμε», αφήνοντας για ακόμα μια φορά σαφέστατες αιχμές κατά της υποψηφιότητας του Γιώργου Παπανδρέου.

Ας αφήσουμε στην άκρη το γεγονός πως… κανένας, απολύτως κανένας δεν ζήτησε από τον Ανδρέα Λοβέρδο να συνεργαστεί με τον ΣΥΡΙΖΑ. Ας αφήσουμε στην άκρη πως στον ΣΥΡΙΖΑ λογικά θα προτιμούσαν να γίνουν… μοναχοί παρά να συνεργαστούν μαζί του.

Κρατηθείτε! Ο επαγγελματίας γυρολόγος Ψαριανός έχει αλλάξει 4 κόμματα και νομίζει… ότι είναι λίγα! video

Εδώ το θέμα είναι πως δεν πείθει… ούτε τους δικούς του! Δεν πέρασαν, άλλωστε, παρά λίγες ώρες από το δημόσιο «τσάκισμα» που του επιφύλαξε ο Σταμάτης Μαλέλης, ο οποίος με την ιδιότητα του μέλους της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του ΚΙΝΑΛ είπε στον Ανδρέα Λοβέρδο: «Αγαπητέ Ανδρέα Λοβέρδο, δεν κατάλαβα. Την προοπτική προοδευτικής διακυβέρνησης που υπάρχει στην ιδρυτική διακήρυξη του ΚΙΝΑΛ δεν την ψήφισες; Γιατί ψηφίστηκε ομόφωνα!!! #πασοκ_κιναλ»!

Δείτε το

Δείτε και τη νέα ανάρτηση του Ανδρέα Λοβέρδου:

«Καθαρό: Εάν οι πολίτες με προτιμήσουν θα βάλω τέλος στα σενάρια περί δήθεν προοδευτικής διακυβέρνησης με τον ΣΥΡΙΖΑ. Στο ίδιο σχήμα με Σπίρτζη, Ραγκούση, Ξενογιαννακοπούλου και Κουρουμπλή δεν πρόκειται να βρεθούμε», έγραψε.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X