Επιλογές

Επίθεση της Ραχήλ Μακρή σε δημοτικό σχολείο: «Φορέστε τσαντόρ και στα τέσσερα, ραγιάδες»

Επίθεση της Ραχήλ Μακρή σε δημοτικό σχολείο: «Φορέστε τσαντόρ και στα τέσσερα, ραγιάδες»
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Επίθεση στο 3ο δημοτικό σχολείο Ρεθύμνου, εξαπέλυσε η πρώην βουλευτής Ραχήλ Μακρή.

Μέσω Facebook, η Ραχήλ Μακρή εξαπέλυσε στο σχολείο για τα σκίτσα που επελέγησαν για το ημερολόγιο «Συγχαρητήρια την επόμενη φορά να ζητήσετε συγνώμη από τους Τούρκους που κάποιοι ξυπόλητοι γέροι του Μόρια λευτέρωσαν τα παιδιά σας.

Να φορέσετε τσαντόρ και στα τέσσερα ραγιάδες. Αι σιχτίρια πια», ανέφερε χαρακτηριστικά σε ανάρτησή της η κ. Μακρή.

https://www.facebook.com/rachel.makri/posts/2813037258722325

Στη συνέχεια, έκανε δύο ακόμη αναρτήσεις, κάνοντας λόγο για «προπαγάνδα σε μικρά παιδιά» από κάποιους που «προετοιμάζουν το έδαφος για τη νέα Οθωμανική Αυτοκρατορία», απατώντας, μάλιστα, να κατονομαστούν οι υπεύθυνοι.

Αναλυτικά η Ραχήλ Μακρή έγραψε τα εξής:

«Η ανάγκη “υπεράσπισης” δείχνει και τη σοβαρότητα του θέματος και της κατάστασης. Κάποιους τους ενοχλεί η αλήθεια… γι αυτό άρπαξαν τα μαύρα μολύβια για να αποκρύψουν ότι προετοιμάζουν το έδαφος για τη νέα Οθωμανική Αυτοκρατορία μέσα από προπαγάνδα σε μικρά παιδιά.

Η υποταγή σε κάθε μορφή ολοκληρωτισμού δεν είναι καλλιτεχνική έκφραση και δημιουργία. Είναι προπαγάνδα. Επικίνδυνη προπαγάνδα. Προπαγάνδα ωραιοποίησης των βασανιστηρίων και εγκλημάτων κατά της ανθρωπότητας.

Κάποιοι θεωρούν ότι είναι τιμή τους και καμάρι τους να είναι γιουσουφάκια. Θεωρώ τιμή μου και καμάρι μου να είμαι Ελληνίδα που προσκυνάω μόνο Λεωνίδες και Κολοκοτρώνηδες».

https://www.facebook.com/rachel.makri/posts/2815920235100694

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X