Θέμα

Φίλης για Κασσελάκη: Θα θέσω θέμα ηγεσίας στον ΣΥΡΙΖΑ

Φίλης για Κασσελάκη: Θα θέσω θέμα ηγεσίας στον ΣΥΡΙΖΑ
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

ΣΥΡΙΖΑ :Η κακή επίδοση στις πρόσφατες αυτοδιοικητικές εκλογές και κυρίως τα όσα αποκαλύφθηκαν για τις θέσεις του Στέφανου Κασσελάκη από παλαιά του άρθρα στον Εθνικό Κήρυκα, προκάλεσαν δυσφορία για την κακή πορεία του κόμματος εξέφρασε ο Νίκος Φίλης, αναφέροντας πως η προσδοκία που είχε ο κόσμος από μια νέα ηγεσία να ανακόψει τη φθορά δεν επιβεβαιώθηκε, όπως σε άλλες περιπτώσεις, Ανδρουλάκη και Μητσοτάκη.

«Πιο νωπή λαϊκή εντολή είναι η απόφαση που έδωσε ο λαός με τις δημοτικές εκλογές, όπου εκεί υποχώρησε περαιτέρω το κύρος και η εκλογική επιρροή του ΣΥΡΙΖΑ, στο 12,7%. Αυτό δεν οφείλεται προσωπικά στον κ. Κασσελάκη, αλλά δεν το ανέκοψε» είπε ο Νίκος Φίλης μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 με τους Γιώργο Παπαδάκη και Μαρία Αναστασοπούλου.

«Υπάρχει μια ψυχρή αποδοκιμασία από την κοινωνία» σημείωσε.

Αναφερόμενος στις απόψεις που έχει γράψει στον Εθνικό Κήρυκα ο Στέφανος Κασσελάκης, ο Νίκος Φίλης είπε ότι συνιστούν ακραία εκδοχή του νεοφιλελευθερισμού. Δεν τολμούσαν να τα πουν στην Ελλάδα οι νεοφιλελεύθεροι. Δεν τα λέει αυτά ο κ. Κασσελάκης το 2015, τα λέει πριν από μερικές ημέρες στο ΣΕΒ, πρόσθεσε.

Παραδέχθηκε πως δεν «γνωρίζαμε όσα αποκάλυψε η Εφημερίδα των Συντακτών για τον Στέφανο Κασσελάκη».

Τόνισε πως με τα όσα λέει ο κ. Κασσελάκης, δεν μπορεί να εκπροσωπήσει ένα αριστερό κόμμα.

Ενώ «πυρά» προς τους διαφωνούντες εντός του ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε ο Στέφανος Κασσελάκης καλώντας να «ξεκομπλαριστούν» αφού το βιωματικό του προφίλ είναι η πραγματική τους διαφωνία και όχι οι πολιτικές του θέσεις. Ταυτόχρονα, τόνισε πως «σιχαίνεται και βαριέται την υπερέκθεση».

Συγκεκριμένα, απαντώντας χθες σε ερωτήσεις του ΑΝΤ1, αμέσως μετά τη συνέντευξη του στο ομογενειακό ραδιόφωνο Cosmos FM, ολοκληρώνοντας της διήμερες επαφές του στη Νέα Υόρκη, επιχειρηματολόγησε για την επίμαχη αρθρογραφία του στο παρελθόν σε πολιτικοικονομικά ζητήματα της χώρας.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X