Πολιτική

Γεραπετρίτης: Ούτε ξέρω τον Φουρθιώτη, ο ΣΥΡΙΖΑ επιδίδεται σε ανθρωποφαγία

Γεραπετρίτης: Ούτε ξέρω τον Φουρθιώτη, ο ΣΥΡΙΖΑ επιδίδεται σε ανθρωποφαγία
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Το μεσημέρι της Κυριακής (23.01.2022) ο υπόδικος Μένιος Φουρθιώτης ανέβασε στο twitter λίστα από τις κλήσεις που είχε δεχτεί τον Ιανουάριο του 2021 από τον υπουργό Επικρατείας, Γιώργο Γεραπετρίτη και τον διευθυντή του γραφείου Τύπου της ΝΔ, Νίκο Ρωμανό. Και όπως ήταν αναμενόμενο, ο ΣΥΡΙΖΑ ζήτησε εξηγήσεις.

Λίγη ώρα μετά την ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ, ο Γιώργος Γεραπετρίτης επιχείρησε να «απαντήσει», αλλά επί της ουσίας βρήκε ευκαιρία να επιτεθεί στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης και να τον κατηγορήσει για ανθρωποφαγία, ισχυριζόμενος ότι οι κλήσεις στον Φουρθιώτη έγιναν όταν εκείνος δεχόταν απειλές για τη ζωή του.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ αντί να ασχοληθεί με τα κρίσιμα για τη χώρα ζητήματα, εξακολουθεί να παράγει ανέξοδη τοξικότητα. Ευτυχώς, η κοινωνία έχει από μακρού χρόνου αντιληφθεί και προσπεράσει τις μεθόδους αυτές», αναφέρει μεταξύ άλλων η δήλωση Γεραπετρίτη.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ επιδίδεται για μία ακόμη φορά σε ασκήσεις ανθρωποφαγίας. Προς ενημέρωση του λοιπόν. Ουδέποτε έχω δει ούτε γνωρίζω εξ όψεως τον κύριο Φουρθιώτη. Απάντησα σε οχλήσεις του όταν ο ίδιος επικαλείτο απειλές κατά της ζωής του. Αν από αυτό συνάγει οποιαδήποτε ευθύνη, έχει απλά παραιτηθεί από τη λογική. Επιπλέον, όταν ο κύριος Φουρθιώτης ξεκίνησε ψευδείς και προσβλητικές δηλώσεις, κατέθεσα σε βάρος του μήνυση, η οποία εκκρεμεί στην ποινική δικαιοσύνη. Εφόσον ο ΣΥΡΙΖΑ εμπιστεύεται και επενδύει στον κύριο αυτόν, μπορεί να παραστεί ένας εκπρόσωπός του στη δίκη ως μάρτυρας υπεράσπισης. Ο ΣΥΡΙΖΑ αντί να ασχοληθεί με τα κρίσιμα για τη χώρα ζητήματα, εξακολουθεί να παράγει ανέξοδη τοξικότητα. Ευτυχώς, η κοινωνία έχει από μακρού χρόνου αντιληφθεί και προσπεράσει τις μεθόδους αυτές».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X