Media

Έγκλημα στα Τέμπη- Μητσοτάκης – Θεοδωράκης: Επιβάτης καταγγέλλει μονταζιέρα – «Δεν έκανα τέτοια ερώτηση»

Έγκλημα στα Τέμπη- Μητσοτάκης – Θεοδωράκης: Επιβάτης καταγγέλλει μονταζιέρα – «Δεν έκανα τέτοια ερώτηση»
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

O Σταύρος Θεοδωράκης έκανε μία ερώτηση στο Κυριάκο Μητσοτάκη εξ ονόματος του Στέργιου Μιναέμη που όμως ο ίδιος δεν είχε κάνει
Ότι η συνέντευξη του Κυριάκου Μητσοτάκη στον Σταύρο Θεοδωράκη ήταν κομμένη και ραμμένα στα μέτρα του πρωθυπουργού και των επικοινωνιολόγων του, το είχε αντιληφθεί το σύμπαν, ότι όμως θα ήταν και παραποιημένες οι ερωτήσεις των επιβατών του μοιραίου τρένου των Τεμπών, ξεπέρασε κάθε φαντασία.

Σύμφωνα με όσα κατήγγειλε στον ALPHA επιβάτης του τρένου που συγκρούστηκε στα Τέμπη, του ζητήθηκε από την εκπομπή «Πρωταγωνιστές» να απευθύνει ερωτήσεις στον πρωθυπουργό.

Ο ίδιος ανέφερε πως «μου ζητήθηκε από την εκπομπή να θέσω κάποια ερωτήματα στον πρωθυπουργό. Έκατσα και αφιέρωσα 1,5 μέρα από τη ζωή μου να βρω ερωτήματα που θα αντιπροσωπεύουν εμένα όσο και τη νεολαία τη χώρα μας».

Τελικά ο Σταύρος Θεοδωράκης έκανε μία ερώτηση στο Κυριάκο Μητσοτάκη εξ ονόματος του Στέργιου Μιναέμη που όμως ο ίδιος δεν είχε κάνει.

Συγκεκριμένα, ο δημοσιογράφος ρώτησε τον πρωθυπουργό «γιατί η πολιτεία δεν βοήθησε κανέναν από τους πληγέντες τις πρώτες κρίσιμες ώρες, από ρούχα μέχρι εισιτήρια για να επιστρέψουμε στα σπίτια μας και το λέει και ο Άγγελος».

Με τον Στέργιο Μιναέμη να δηλώνει κατηγορηματικά «δεν έθεσα τέτοιο ερώτημα, αυτό είναι το ζήτημα».

«Δεν ενοχλήθηκα μόνο επειδή δεν τέθηκαν οι ερωτήσεις που εγώ έκανα αλλά από ολόκληρη την εκπομπή» είπε αιχμηρά ο επιβάτης.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X