Πολιτική

Η Καθημερινή «καρφώνει» Γεωργιάδη για τα ακριβά PCR

Η Καθημερινή «καρφώνει» Γεωργιάδη για τα ακριβά PCR
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Δύσκολοι καιροί για τον Άδωνι Γεωργιάδη. Δεν του έφτανε το… κάζο με την τιμή των PCR test στην Κύπρο, τώρα τον κράζει μέχρι και η Καθημερινή για το θέμα της τιμής των μοριακών τεστ.

Πριν από μερικές μέρες, η κυβέρνηση έβαλε πλαφόν στην τιμή των PCR test, βάζοντάς το στα 47 ευρώ. Και ενώ ο Άδωνις Γεωργιάδης προσπαθεί με… κάθε τρόπο να πείσει ότι αυτό που κάνει είναι το σωστό, δήμαρχοι αλλά και σύλλογοι βρίσκουν τα PCR σε πιο ευνοϊκή τιμή, εκθέτοντας τον υπουργό Ανάπτυξης!

Στο… άρμα της σκληρής κριτικής σε βάρος του Άδωνι Γεωργιάδη «ανέβηκε» και η Καθημερινή, που βάζει στο στόχαστρο τον υπουργό Ανάπτυξης για το πως χειρίστηκε το όλο θέμα.

« (…) Βλέπουμε ότι οι δήμοι – ακόμη και οι σύλλογοι γονέων και κηδεμόνων- τα καταφέρνουν καλύτερα από το “σούπερ, ντούπερ και ουάου” κεντρικό κράτος», γράφει ο Πάσχος Μανδραβέλης στο άρθρο του με τίτλο «Τα μυστήρια των PCR τεστ».

Ο γνωστός αρθρογράφος θέλοντας να επισημάνει την απόσταση που έχει ο υπουργός Ανάπτυξης από τον κόσμο και τους πολίτες αναφέρει ότι «οι δήμαρχοι κυκλοφορούν στα ίδια καφενεία με τους δημότες τους και κινδυνεύουν να τους πιάσουν οι πολίτες από το γιακά, αν έβλεπαν τεστ των 60 ευρώ. Τον κ. Γεωργιάδη τον βλέπουν από την τηλεόραση».

Και εκτιμά ότι υπήρξε αποτυχία από την κρατική παρέμβαση στην Ελλάδα όσον αφορά τις τιμές των μοριακών τεστ λέγοντας ότι «η κρατική παρέμβαση στις τιμές απέτυχε παντού. Απέτυχε και στην Κύπρο που κατάφερε να έχει 25 ευρώ, αντί των 55 που είχε ορίσει το κράτος, απέτυχε και στην Ελλάδα όπου παραμένει το χάσμα τιμών με την Κύπρο».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X